Güncellemeler
1 yıl
Almanya ya da Fransa'da pkk YPG ve Ermeniler ile uğraşmak istemiyorum
Zaten ben gastronomi okudum onu bitirdim. ordada iş bulurum. Ben Lüksemburg şeyden istiyorum orada az insan yaşıyor hemde daha az YPG pkk sempatazani görürüm diye düşünüyorum. Yani bir Almanya Fransa Hollanda Belçika İngiltere gibi olmaz.
Lüksemburg hem küçük bir ülke kimseyi de tanımıyorum mutlu olurum diye düşünüyorum. Hemde az insan var
Cevap
2Cevap
Almanya’da İsviçre’de Avrupa’da her yerde
Almanya'daki pkk'lı Kandil'de yok çok canlı, bomba var Almanya'da
Yok yanlış duydun bunlari
Almanya'da Kürt olupda pkk'lı olmayan var mı
Yok ya böyle düşünme canim lütfen
İyi tercih
Hollanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Lüksemburg, yaşamak için seçtiğin nedenlere göre gerçekten mantıklı bir tercih olabilir. Küçük bir nüfusu ve sakin bir yaşam tarzı var. Gastronomi alanında eğitim aldığını belirttiğin için, bu alanda iş bulma ihtimalin de oldukça yüksek. Ülke genel olarak Avrupa Birliği'nin merkezi olarak kabul ediliyor ve ekonomik açıdan oldukça güçlü. Ancak oraya yerleşmeyi düşünürken kültürel farklılıklar, yaşam maliyeti ve dil gibi unsurları da göz önünde bulundurmanı öneririm. Ayrıca, yabancı düşmanlığı ya da benzer konularda daha az sorun yaşayabileceğin bir yer olabilir.
Yaşamını ve kariyerini hangi ülkede sürdürmeye karar verirken, sadece iş olanaklarını değil, aynı zamanda kültürel ve kişisel uyumunu da göz önünde bulundurmalısın. Avrupa genelinde pek çok ülke, farklı beklentilere ve ihtiyaçlara hitap edebilir. Unutma, kendine en uygun ortamı seçmek, uzun vadede mutlu ve başarılı bir hayat sürdürmene yardımcı olacaktır. Şimdiden başarılar diliyorum! 🍀
Her zaman cesur ol ve sınırlarını keşfetmeye devam et! Karriere yolculuğunda her zaman yanındayım. 🌍👩🎓👨🎓