Ne yapmalıyım yalvarırım yardım edin?

Merhaba arkadaşlar ben geçen sene yks de ea da 10k yapıp bir hukuk fakültesine kaydoldum sonra belki daha iyi yaparım obp ea da yüksek yaparsan o kadar da atmıyor diyerek bu sene sınava yeniden hazırlandım çünkü daha iyi okullar istiyordum çevremde benle dalga geçen hukuka işsiz diyen okuluma laf eden moralimi bozan bir sürü insan vardı sonra sınava bir sene hazırlandım uğraştım kütüphanelere gittim hesaplarımı kapattım kimseyle görüşmedim ama sınavda hamda yine 9800 yaptım yine tercih yapsam aynı okul gelecekti zaten obp kırıkta olunca beni 30k ya attı çok moralim bozuldu bir senem çöp oldu savcı olmak istiyorum ama herkes ayrı bir yerden moralimi bozuyor okuluma laf ediyor bana laf ediyor kendimi çok yetersiz hissediyorum bu senede okulla birlikte sınava hazırlanmayı düşündüm ancak alttan ve 2 den de ders alacağım çünkü ailem geçen sene bana zorluk çıkarıp okulumu dondurmama izin vermedi hepsini birlikte verirken nasıl sınava çalışacağım ya da yapabilir miyim her şey üniversite ismi midir yapışır mı bize çok korkuyorum işsiz kalmaktan delirmek üzereyim ne yapmalıyım idrak edemiyorum
Ne yapmalıyım yalvarırım yardım edin?