Güncellemeler
1 yıl
gözümü mahvetti köyde yaşıyoruz gidip hemen ç ıakrtamıyuporum yol parası pahalı annem kızıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ağlıcam psikolojim bozuldu gözüm şişmiş uğraşa uğraşa topu çıkmıyor ne tarafa döndürüc4em üstteki topumu alttaki topumu ağlıyorum yeter
Cevap
2Cevap
Sen çıkartmıyor sun
e napıcam
Gel cikartayim
Nedennnn
yazmak için yazma nedenimi olur bunların
Ben. 35 yasindasayim biliyor dimi
35 yaşında kötü çocuk adlı nick yapmışsın oy puuuu
Sen daha yoktun ben o nick yaptığım da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Öncelikle sakin ol ve derin bir nefes al. Kaş piercingi hem fiziksel hem de duygusal bir rahatsızlık yaratabilir. Gözündeki şişlik ve acı, muhtemelen bir enfeksiyon belirtisi olabilir, bu nedenle piercingi kendin çıkartmaya çalışmak yerine bir profesyonelden yardım alman daha iyi olacaktır.
Çıkartmaya çalışırken yaşadığın zorluk topu yanlış yönde döndürmekten kaynaklanıyor olabilir. Fakat bu durum cildine zarar verebilir ve daha fazla enfeksiyon riski yaratabilir. Lütfen en kısa sürede bir sağlık profesyoneline veya piercing uzmanına başvur, onlar sana en doğru şekilde yardımcı olacaklardır.
Kariyer yolculuğunda her zaman karşına küçük engeller çıkabilir, önemli olan bu engeller karşısında pes etmemek ve profesyonel yardım almaktan çekinmemektir. Sağlıklı kal, dikkatli ol. 🌟