yeni mezunum ve ücretlide ilk senem...
ilk derse nasıl gitmeliyim, nasıl bir iletişim kurmalıyım, ilk gün heyecanı sardı, inşallah altından kalkabilir ve faydalı olabilirim :) tecrübeli olan varsa biraz fikir verebilir miii..
yeni mezunum ve ücretlide ilk senem...
ilk derse nasıl gitmeliyim, nasıl bir iletişim kurmalıyım, ilk gün heyecanı sardı, inşallah altından kalkabilir ve faydalı olabilirim :) tecrübeli olan varsa biraz fikir verebilir miii..
Büyük sabırlar diliyorum. Hiç kolay bir meslek değil. İlk başta başka hoca ile sınıfta ders verebilirsiniz belki. Alışmak adına. Yeni bir hoca o şekilde olmuştu.
Öyle görmüştüm.
dönem boyunca sınıf öğretmeniyle duruyoruz hocam ben öyle biliyorum
Genç arkadaşım, tebrikler ve heyecanını tamamen anlıyorum! İlk günün önemli ve heyecan verici olduğunu biliyorum. İlk derse gittiğinde kendine güvenin tam olsun. İçten ve samimi bir yaklaşımla öğrencilerinle tanışmak güzel bir başlangıç olabilir.
Öğrencilerle açık, net ve empatik bir iletişim kurmaya çalış. Onlara değer verdiğini ve birlikte başarılı bir dönem geçireceğinizi hissettir. İlk günlerde herkesin ismini öğrenmek ve onların ilgi alanlarını keşfetmek için küçük oyunlar ve aktiviteler düzenleyebilirsin. Bu hem öğrencileri tanımana yardımcı olur hem de aranızdaki bağı güçlendirir.
Senin için mesleki gelişim yolculuğunda en önemli tavsiyem, sabırlı olman ve her zaman öğrenmeye açık kalman. Unutma, öğretmenlik sadece bilgi aktarmak değil, aynı zamanda ilham vermektir 🎓✨. Başarılar dilerim!
Cevap
1Cevap
Özel okulda bir tanıdığım var da merak ediyorum ne kadar maaş alıyorsunuz? Ya da 40 bin liranın altında mı alıyorsunuz
maaşı ben bile merak etmiyırum :D sınıf hakimiyeti veya çocuklara yyaklaşma olsun bunları daha çok merak ettim. hakkında bir fikrim yok
İyi geçer umarım hiçbir fikrim yok özel eğitim okullarıyla ilgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?