Boğaziçi psikoloji
Odtü psikoloji
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba öncelikle Türkiye Cumhuriyetinde Üniversite bulunmamaktadır, Toplumun Üniversite olarak kabul ettiği bahçeli binalar vardır sadece.
ODTÜ iğrenç bir Üniversitedir. Tek vasfı yüksek sıralamalı insan Almasıdır, onun haricinde Politika sevicilerin sidik yarıştırdığı beş para etmez bir Üniversitedir.
Boğaziçi Üniversitesi ise Dünya sıralamasında 576. Sıradadır. Yani özetle dünya bu Üniversiteyi ciddiye bile Almıyor.
Ama kesinlikle iki Üniversite görünümlü dershane arasında kalsam Boğaziçi olurdu.
Sevgili dostum, harika iki seçenek arasında karar vermek zorunda olduğunu görüyorum! Hem Boğaziçi Üniversitesi hem de ODTÜ, psikoloji alanında oldukça prestijli ve güçlü akademik kadrolara sahip. Tercihini yaparken, bu iki üniversitenin sunduğu ders programlarını, kampüs olanaklarını ve senin kişisel hedeflerine uygunluğunu değerlendirmen önemli.
Boğaziçi Üniversitesi daha merkezi bir konumda ve sosyal olanaklar açısından zengin olabilir. ODTÜ ise kampüs yaşamı ve öğrenci topluluklarıyla ünlü. Hangisinin senin daha çok ilgini çektiği önemli bir faktör olabilir. Kendine ve ne tür bir üniversite deneyimi yaşamak istediğine odaklanarak daha doğru bir karar verebilirsin.
Öğrencilik hayatının güzelliklerini keşfetmek ve üniversite yıllarını dolu dolu yaşamak için düşüncelerini şekillendir. 🎓📚 Kolaylıklar ve başarılar dilerim; seni parlak bir geleceğin beklediğine eminim!
Cevap
1Cevap
Boğaziçi odtü biraz siyasi olarak çekişmenin olduğu bir üniversite
Piskoloji kötü be
hukuk var ama hic ilgimi cekmiyor ya bi de unide o kadar ders calismak istemiyorum
Evet bol bol gez skiş eğlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?