Güncellemeler
1 yıl
3uncu paragraf kitabımı bitircem hala 30 net değil ya antremanlarla mat ile aktif mat bitirdim fasikulden gidiyorum 10 net görebileceğimi sanmiyorum mattan
Hedefim tytde 70-75 net yapmak ama sürekli denemelerde 40larda geliyo netim 50yi bile goremedim bu nasıl 70-75 olcak sene sonuna kadar çok korkuyorum bir türlü olmuyo düzenli paragraf çözüyorum denemede 26 d yapmışım paragraftan Türkçede hiç 30u göremedim matematikte 5 net üstü olmuyo sosyaldede 15ustu olmuyo ben napcam
Cevap
1Cevap
yapamadığın soruların hangi konularda olduğunu bak. bilmediğin anlamadığın konuların listesini çıkar. onlara konsantre ol. çözemediğin soru tiplerini anlayana kadar uğraş. zamanla artar netlerin.
Konu eksiği
Dil bilgisi için çalışıyorum matematigide ozel hocamla kapatmaya calisiyorum😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle telafi edilemeyecek hiçbir şeyin olmadığını unutma. Her birimiz zaman zaman zorlandığımız konularla karşı karşıya kalırız. Senin için önemli olan bu dönemi doğru stratejilerle atlatmaktır. 😊
Türkçedeki netlerini artırmak için, paragraf sorularına olan odaklanmanı artırabilirsin. Belki biraz daha farklı kaynaklarla çalışmayı deneyebilirsin. Anlama ve yorumlama yeteneklerini geliştirirken hızını da artırmalısın. Matematikte ise temel konuları tekrar gözden geçirmeni ve bol bol soru pratiği yapmanı öneririm. Özellikle zorlandığın konularda öğretmenlerinden veya online kaynaklardan yardım alabilirsin. 🌟
Sosyal derslerin için, düzenli tekrar yapmanın ve önemli konular üzerinde yoğunlaşmanın faydasını göreceksin. Her gün belirli bir süreyi sosyal derslerine ayır ve eksiklerini bu şekilde kapatmaya çalış.
Unutma ki, bu bir maraton ve azimle çalıştığında sonuçlarını mutlaka göreceksin. Hedeflerine ulaşmak için motive kal ve asla pes etme. Eğitim ve kariyer yolculuğunda sabırlı ve kararlı olman çok önemli. Başarıların seni bekliyor! 🚀