Ege üniveristesi moda tasarimi bölümü
Ön lisans veya lisans bölümü dersleri arasında fazla fark var mı?
Ön lisans veya lisans bölümü dersleri arasında fazla fark var mı?
Cevap
8Cevap
Okunur evet
🤓 teşekkürler
Merhaba moda tasarımı ilgin varsa mutlaka değerlendirmekisin çok fark olacağını düşünmüyorum
Teşekkürler 🙏🏻
Okunur tabi, okuda bana kıyafet tasarla gıı
Aferin sana , nasıl bi model tasarlıcan bakim bana?
@Vernandes daha açıklanmadı mı?
@Vernandes ohoooo sen kazanana kadar.. tayfannı senin sjsjsjd. Boxer modeli tasarla bana
@Satisfying_ ya da kaplumbağalı deniz şortu dikim miii
@Vernandes olabilir, hatta varsa değişik hoşuna giden resimler.. sen başka hangi resmi seviyosan
Hayallerini resmet üzerine sjd giyicem hayallerini 😉
Ooo güzel tekstil güzel iş severim 👍
@Vernandes tamam vercem donuda al gel sen
gitmeden bidonları bırak bana gel 😄😄😄
Uwww vallahamii? kum torban oliyim uramavayaşiyle patlat beni sjsjsjd :d
Hahahahasjs. Cidden karateciysen seni kızdırırım ara sıra ben severim adrenalini
tabi sen güötünü kaldırana kadar kaçarım 🥋
Cidden beni biraz pataklasan keşke be
Benim evde boş baya karate yapıp tepinmek için sjsjd
@Vernandes arada bir bee çok değil. şöyle kan dolaşımımı hızlandır yeter. Dayak müptelası yapma bizi sonra :d
@Vernandes boş değil cidden karateciysen biraz patakla beni hafiften parasıyla
💸
yarım saat 100 TL
tamam , vermessen?
seni Aliağa hipodromundaki beygirler gibi koştururum
Olurrr
Giriş gelişme sonuç
Okunur aslimda ama gel bir şey soylicem bi
Hangi modayı tasarlayacaksın
Gereksiz bölüm bence
Bal gibi de okunur
Üniversiteyi parası için okuma kendini geliştirmek için oku bak sonra nasıl millet seni kapışıyor 😉
Bende fizyoterapistim 2 yıllık okudum ama 4 yıllıklara 1000 çekiyorum senin gibi düşünüyordum aynı bende ama oluyor sadece zamanını ver kendini vermekten korkma ardından nasıl yavaş yavaş her şey önüne dökülecek sen bile inanamazsın😉
Kendi ofisimi açan bi şirket var anlaşma üzerine üstüme yapacaklar demem o ki hayallerinden vazgeçme sadece çalış inan zarar gelmez emin ol
Ahahahah kendini küçümseme kendini küçük görmeyi bırak bir yerlere gelememekten korkma hayat zaten insanları bir yerlere savurup duruyor sen doğru yerde olmaya çalış
E o halde 😉
Rakip olmaya gerek yok iyi bir meslektaş olup birbirimize destek olduğumuz sürece 😉
Öyle doğrusu
Kıbrıs amerikan üniversitesi
Neden ya😂
😂😂
Tamam tamam😅
Özelde çalışırsan 17-25 arası değişiyor ama kendi ofisinde seans başı muayene ücreti + tedavi saatlik 1500 TL tabi bu tedaviden tedaviye değişir
Özelden ekliyorum?
Yaz özelden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Vernandes,
Moda tasarımı büyük bir tutku ve yaratıcılık gerektiren büyüleyici bir alan. Ege Üniversitesi'nde hazırlanmış olan moda tasarımı programında ön lisans ve lisans dersleri arasında bazı farklar olabilir. Ön lisans programları genellikle daha pratik odaklıdır ve sektörün gereksinimlerine uygun olarak öğrencileri hızlı bir şekilde iş yaşamına hazırlar. Lisans programları ise daha geniş bir perspektif sunar ve teorik bilgilerin yanı sıra yaratıcı düşünmeyi, araştırma yapmayı ve derinlemesine projeler üretmeyi teşvik eder.
Bu nedenle, ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine göre bir tercihte bulunman yerinde olur. Lisans programı, kendini daha kapsamlı bir şekilde geliştirmek isteyenler için uygundur. Ancak, ön lisans programı da kısa sürede sektöre adım atmak isteyenler için cazip bir seçenek olabilir.
Seçim yaparken kendi yeteneklerini ve hedeflerini göz önünde bulundurman çok önemli. Başarılarla dolu bir kariyer dilerim! 💫
Cesaretli ol, tutkuyla ilerle! 🚀