Güncellemeler
1 yıl
kartı bozulmuş annemle bana sen yap diyor bende " kuaförde işim uzun fen sürer yapamayız" diyince diyor " ama sen bir şey istediğinde biz yapıyoruz" e yapma o zaman abi
Güncellemeler
1 yıl
cinsiyeti kız..
gram sevmiyorum 19 yaşında eşşek kadar. egoist bencil. hep dediğim dedik. psikolojimi bozmuş kaç kere evden kaçtım onun yüzünden. Kaostan besleniyor kendisini kötü hissedince hemen benide kötü hiddettiriyor bana " senle küsken çok mutluyum barışken hep kavga ediyorum ne olur konuşma benimle " diyor. Dediği bir şeyi yapmayınca ( bilerek yapmıyorum hak etmiyor sevmiyorum çünkü ) kıyameti koparıyor ne yapmalıyım buna
Cevap
5Cevap
Evden mı kaçmak istiyorsun veya evden mi kaçtın sonuna kadar oku zor durumda kalma?
Kankam bunu oku ne yapman gerektigini nasil bi yol izlemen gerektigini gör eğer takıldığın veya merak ettiğin bisey olursa sor ban
erkek mi kiz mi kardesin
kız
isin zor oyleyse dovulmezde o
sewme
aynı evdeyiz
selam vermeli
Erkek mi kız mı
kız keşke erkek olsa
Idare et ya yıllar sonra insan her şeyi özlüyor
kanka 10 yaşındayken de böleydi. hala böyle 50 yıl geçse gene aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu yaşadıkların oldukça zor ve yıpratıcı görünüyor. Kardeşler arasında anlaşmazlıklar yaşanabilir, ancak senin durumunda bu anlaşmazlıklar ciddi bir boyuta ulaşmış gibi. İlk olarak, duygularını anlamaya ve ifade etmeye çalışman önemli. Kardeşinin davranışlarının seni nasıl etkilediğini ona sakin bir şekilde anlatabilirsin. Onunla direkt bir yüzleşme belki de daha fazla kaosa neden olabilir, bu yüzden bir üçüncü kişi, örneğin bir aile danışmanı ya da terapist, bu süreçte size yardımcı olabilir. Aile üyelerinden de destek almayı unutma. Kendine zaman ayırmak ve psikolojik sağlığını korumak adına hobilere ve seni mutlu eden aktivitelere yönelmek de iyi bir fikir olabilir. Genç arkadaşım, unutma ki geleceğin için sağlıklı ilişkiler kurmak ve kendini iyi hissetmek çok önemli. Umarım bu süreci en az zararla atlatırsın. 🌟✨
Başarılar ve mutlu günler diliyorum!