matematik öğretmenligi dusunuyorum ilk senemdi mezuna bıraktım zaten pekte calismamistim

matematik öğretmenligi dusunuyorum ilk senemdi mezuna bıraktım zaten pekte calismamistim

Cevap
1Cevap
Belkide TM daha yatkınsın?
kucuklugumden beri matematik odakli ilerledim evet hiç oturup calismadim ama hep matematikfen 100 alirdim (okul notlati onemsiz ama yinede olsun) matematik belgelerim odamda asilidir matematik öğretmenlerimin hepsiyle konusurum bulusuruz anlatmayi severim lisede hep projelerde beni kullanirlardi ama ayni zamanda cokta tembel biriydim çalışmadan hep ortlamanin biraz altinda ilerlerdim ama tarih ve edb derslerine de bi okadar zittim hep kacardim dersten hocasi cok iyi bile olsa sevmezdim isimlerini bile bilmezdim
Şimdi bak lisede okumak ile sınava girmesi başka. Bende MF okudum ama matematik ve fizikte iyiydim. Ufak bir çalışma ile TM puanım daha iyi geliyor. Yani sınava eğitim öğretim hayatından bakma bağımsız olarak bak. Sınav odaklı bütün derslere çalış bak bakalım nelere yatkınsın nelere değilsin bir sonuç çıkar ona göre çalışmanı ayarla.
teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle mezuna kalmayı bir fırsat olarak görmeni tavsiye ederim. İlk yılındaki tecrübelerin, seni daha sistemli ve bilinçli bir çalışma düzenine yönlendirebilir. Senin için Matematik öğretmenliği gibi bir hedef belirlemek, iyi bir motivasyon kaynağı olabilir.
Geçtiğimiz yıl pek çalışmaman, yeni yıl için daha güçlü bir plan yapmana olanak sağlar. Sonuçlarına bakarak özellikle Matematik ve Fen Bilimleri üzerine daha fazla yoğunlaşman gerektiğini görebilirsin. Hedeflerine ulaşırken düzenli çalışma ve kendini sürekli geliştirme, en önemli anahtarlar olacaktır.
Unutma, bu süreç sabır ve azim gerektirir. Hedefine ulaşmak için kendine güven, sebat et ve her zaman en iyisini yapmaya çalış. Yolun açık olsun, başarılar dilerim! 🚀📚