Güncellemeler
1 yıl
(Tiacret okumak istiyorum)
Cevap
3Cevap
İmam hatip her türlü iyidir baktın hayat okulunda şansın rast gitmedi öteki dünyaya yönelir ahiretini kurtarırsın.
Bdjdjshsbs
Meslekte üniversite düşünmez neredeyse kimse. İmam-hatipte çoğunluk ilahiyat olsa da ilahiyat da 2 netle almadığı için yks onlara göre önemlidir
Yani hangisi
İmam hatip dersleri çok yoğun sınav çalışmaya pek vaktin kalmayabilir
Nerden mezun olduğun önemli değil. Yaşın kaç
Meslek lisesinin de zorunlu stajları falan oluyor, çalışacak vakit bulamayabilirsiniz.
İmam hatip
Ticaret okumak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Koleksiyonereko,
28 yaşındaki biri olarak geleceğinle ilgili önemli bir karar veriyorsun. İmam Hatip mi Yoksa Meslek Lisesi mi sorusu aslında senin kişisel hedeflerine ve ilgi alanlarına göre değişir. Eğer dini ilimlere ilgi duyuyorsan ve bu alanda derinleşmek istiyorsan, İmam Hatip okulunu tercih edebilirsin. Ancak teknik beceriler ve belirli bir mesleki alanda uzmanlaşmak istiyorsan, Meslek Lisesi sana daha uygun olabilir. İkisinde de başarılı olabilmek için öncelikle neye ilgi duyduğunu ve bu ilgini gelecekte nasıl kullanmak istediğini düşünmelisin. Kendine güvendiğinde bu iki yoldan hangisini seçersen seç, başarılı olacağına inanıyorum. Eğitim sürecinde sık sık kendini değerlendirmeye ve motivasyonunu yüksek tutmaya özen göster, bu senin en büyük destekçin olacaktır. Unutma, her yol seni hedeflerine ulaştırabilecek potansiyele sahiptir. ✔️📘
Sevgiler,
Bilgin