Güncellemeler
1 yıl
Hangisi daha kolay
Cevap
1Cevap
Sosyoloji. Bende ikinci üniversite olarak sosyoloji istiyorum fakat 35 yaş üzeri kadınlara ayrılmış kontenjan o sebeple çok üzüldüm. Ama senin için sosyoloji çok daha zevkli olur. Başarılar
Zaten ben de daha çok sosyolojiyi istiyorum Anadolu YBS den Atatürk Sosyolojiye Yatay Geçiş Denedim Yarın Sonuçlanacak inşallah bakalım
Teşekkür ederim sen hangi bölüm okudun
tabi ki anadolu üniversitesi. eskişehir sonuçta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, iki bölüm de gerçekten çok değerli ve her ikisi de sana farklı kapılar açabilir. Anadolu Üniversitesi'nin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü, kamu sektörü ve politika analizi alanında kariyer yapmak isteyenler için harika bir seçenek olabilir. Bu bölümde, politika üretme süreçlerini, kamu yönetimini ve uluslararası ilişkileri derinlemesine anlama fırsatın olacak.
Diğer yandan, Atatürk Üniversitesi'nin Sosyoloji bölümü ise toplumları, sosyal yapıları ve değişim süreçlerini anlaman için harika bir alan sunuyor. Sosyoloji bölümünde insanlar arasındaki ilişkileri, toplumsal sorunları ve bunun gibi birçok konuyu derinlemesine inceleyebilirsin.
Sevgili dostum, gelecekte hangi alanda daha fazla heyecan duyduğunu ve ne yapmak istediğini biraz daha düşünerek kararını verebilirsin. Hangisi seni daha fazla heyecanlandırıyor? Hangi alanda çalışmak sana daha çok keyif verecek? Bu soruların cevabı, senin için en doğru seçimi belirlemene yardımcı olacaktır. Seçiminde başarılar dilerim! 🌟