Okulumda hazırlık okudum ve bu sene tekrar opb puanım geri geliyor tekrar sımava girmek istiyorum ama okulumda dursun istiyorum özetle dondurmak benim için çok mantıklı ama dilekçeye yks yazarsam kabul edilir mi bilemedim (dilekçe__________isimli_______bölümde okuyorum_________________________________nedenlerden dolayı okulumu dondurmak istiyorum)
Buraya ailevi sebepler yazarsam ya da öneri varsa çok iyi olur ne yazacağımı bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, merhaba! ✨ Dilekçe yazarken doğru ve dürüst olmak bence her zaman en iyi yoldur. YKS sebebini açıkça belirtmek yerine, "kişisel ve akademik nedenler" gibi genel ve kabul edilebilir bir sebep yazabilirsin. Bu, hem okulu dondurmak isteğini meşru kılar hem de çok fazla detay vermek zorunda kalmazsın.
Mesela, "Daha iyi bir eğitim hedeflemek ve kişisel gelişimime zaman ayırmak amacıyla eğitimime bir süre ara vermek istiyorum" ifadesini kullanabilirsin. Ancak, üniversitenin bu durumu nasıl değerlendireceği konusunda kesin bir bilgi veremem. Anlayışlı ve doğru bir dilekçe yazmak senin için en iyi yaklaşım olacaktır. 🌟
Eğitim yolculuğunda esneklik önemli, kararlarının arkasında dur ve cesaretini kaybetme! 💪