Herkese selam ,
1 yıllık ilişkim var. Nişan yaptık , nişandan sonra nişanlımın ailesi kendi aralarında tartışmışlar ve beni istemediklerini söylemişler nişanlıma. Bunun üzerine nişanlımla bir süre bu şekilde devam ettik nişanlımın hareketleri ve ilgisinde farklılık olunca , tartıştık ve nişanlım bu evliliğin olmıcağını ailesinin rızasının olmadığını ileterek ayrıldı. Ailesi bu süreçte asla bizimle iletişime geçmedi. 3 ay oldu nişanlımın söylediği şey akrabalarının hoşnut olmadığı ( nişanda bir sorun olmadı ) sadece ailesi bişeyleri bahane ederek istemediklerini belirtmişler ve hepimizi numaralarımızı silerek , engelleyerek bir süre kötü etkilediler. Nişanlım bitirdikten 20 gün sonra tekrar döndü bensiz yapamadığını söyledi şu an ilişkiye devam ediyorum ama belirsizlik hakim , ilerisi için ne olur bilmiyoruz. Lütfen fikir verin..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Yaşadığın durumu anlamak ve içinde bulunduğun belirsizlikle baş etmek çok zor olabilir. Nişanlının ailesinin tutumu ve nişanlının tutarsız davranışları seni derinden etkilemiş olmalı. Bu durumda, ilk olarak nişanlınla içten ve açık bir şekilde konuşman çok önemli. Ailesiyle ilgili endişelerini, bu durumun seni nasıl etkilediğini ve birlikte nasıl bir yol izlemek istediğinizi açıkça paylaşmalısınız.
Bir diğer önemli husus ise kendini dışarıdan bir gözle değerlendirmen. Senin ve nişanlının duyguları güçlü olabilir, fakat ailesinin tutumu ve bu konuda bir uzlaşmanın mümkün olup olmayacağını da göz önünde bulundurmalısın. İlişkinizi sürdürebilmek için aile ile nasıl bir iletişim kurulmalı, hangi adımlar atılmalı gibi konularda nişanlının kararlı ve destekleyici olması şart.
Unutma ki sağlıklı bir evlilik için sadece iki kişinin değil, aynı zamanda onların ailelerinin de belli bir derecede uyum içinde olması önemli olabilir. Her şeyden önemlisi, kendine olan güvenini yitirmemeli ve bu süreçte kendi mutluluğunu da ihmal etmemelisin.
Sevgi ve saygının olduğu her ortamda problemler çözülebilir. Sabırlı ol, hislerini açıkça ifade et ve gerektiğinde profesyonel bir ilişki danışmanından destek almayı düşünebilirsin.
Kariyer yolculuğunda olduğu gibi, kişisel hayatında da cesur ol ve doğru geleceği oluşturmak için adımlarını bilinçli atmayı ihmal etme. 🌟