Bu ilişki devam etmeli mi devam eder mi ne yapmalıyım lütfen yardım edin psikolojim bozuldu?

Merhabalar. Kız arkadaşımla üniversitenin partisinde tanıştık, görür görmez çok beğendim hoşlandım o da benden hoşlanmıştı. 1 ay boyunca her gün buluşup uzun uzun vakit geçirdik ve sevgili olduk. 1 aylık flört döneminde yaklaşık her 3 günde bir kavga ediyorduk. Ben çok sakin alttan alan bir insanım normalde. Kız arkadaşım en küçük problemi bile büyütüp kavgaya dönüştürüyor. Ben de insanları kırmaktan çok çekindiğim için devamlı alttan alıp haklı olduğum konularda da özür diliyorum. Arkadaş grubumda kızların olması onu inanılmaz rahatsız etti daha onlarla tanışmadan. Ki şunu da söyleyeyim ben öyle kızlarla sarmaş dolaş kanka ayağı popo ayağı olan tiplerden değilim arkadaşlarım da kaliteli ve zaten 6 7 yıllık arkadaşız. Neyse arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmamı istedi onlarla tanıştırdıktan sonra iyi insanlar olduğunu göreceğini söyledim. Kabul etti tanıştı ancak bilerek sevmediğini söyledi çünkü hissettim. Neyse arkadaşlar çok uzatmadan diğer meselelere de değineyim. Kız arkadaşım en küçük şeyleri bile takıntı haline getiren biri. Sınav çıkışı uzun zamandır görüşmediğim erkek olan arkadaşımla buluşmamı bile kıskanıyordu. Neden diye sorduğumda bilmiyorum ama kötü hissediyorum ve sen nedenini sorgulamak yerine yanımda olmalısın seven insan böyle yapar diye beni manipüle etmeye çalışıyordu. Her kavgayı çok büyütüyor ağlıyor deliriyordu. Ve gönlünü haklı olmama rağmen alana kadar çok yoruluyordum. Sınav dönemlerimizi zehir ediyor absürt kavgalar çıkartıyordu. Bir yerden sonra yıprandığımı hissetmeye başladım. 4 ayda saçım dökülmeye başladı ve 15 kilo verdim. Bu arada almadığım çiçek, kolye, hediye kalmamıştır. Devamlı ilgileniyordum, onu çok mutlu ediyordum hem arkadaşları hem kendisi söylüyordu bunu. Ancak benim ilişkide ne kadar yıprandığımı o bilmiyordu. Şimdi şöyle bir ayrıntı vereyim. Kız epilepsi hastasıydı. Yani kızdığım zaman haklı olduğum zaman çok fazla tartışma imkanım yoktu. Epilepsi krizi geçirmesin diyerek içimi dökemiyor ve yıpranıyordum. Yanında rahat olamıyordum. İnsan sevgilisine instagramdan komik video atmaz mı? Ben atınca romantik şeyler at bana diyip kızıyordu. Bunların yanında beni çok sevdiğini hissettirecek şeyler yapıyordu ama. Çoğu anımda yanımda olmak istiyordu. Dertlerimi dinlerdi önemserdi. Velhasıl kelam ben bu yıpranmaya dayanamadım ve epilepsi krizi geçirdiği zamanlar da gerçekten bir şey yapmamama rağmen beni suçladığında ayrıldım ondan. Şimdi hem üzülüyorum hem rahatım. 3 kere ayrılıp barıştık ancak dikiş tutturamıyoruz. Ben onun ailesi ile tanıştım beni çok seviyorlar ancak dediğim gibi ayrılmak zorunda kaldım. Bursa'da yaşıyorum takıldığımız yerlerin çoğu aynı hala denk gelme ihtimalimiz de var bu arada. Kız arkadaşımın 3üncü sevgilisiyim. O ise benim ilk ciddi ilişkim. Acaba beni önceki sevgilileri ile mi kıyaslıyor o yüzden mi bu kadar değiştirmek istiyor veya memnun olmuyor. Kafamda bir sürü soru var. Sizce böyle biriyle toparlanır mı barışılır mı. İstesem barışacak durumdayım beni çok sevdiğini biliyorum

Bu ilişki devam etmeli mi devam eder mi ne yapmalıyım lütfen yardım edin psikolojim bozuldu?