Arkadasla iliski nasil bitirilir?

Bir arkadasim var lisede birlikte yakin arkadastik ama en yakin degildik. sonra lisedeki arkadas grubumuzda acayip insanlar oldugu icin olaylar oldu ve lise bitince sadece ikimiz kaldik oyle olunca da bayagi yakin olduk. sonra universite basladi ikimiz ayni sehirde olsak da farkli universitelere gidiyorduk arada bir de mesajlasiyorduk. 4 5 ayda bir de bulusuyorduk. ben devlete o ozele gidiyordu. sonra 4 yilda zamanla dogal olarak benim okulumda benim cok sevdigim kardeslerim diyebilecegim, zaman gecirirken en fazla keyif aldigim, bir birimizle her seyimizi paylastigimiz ve zor kosullarda birbirimize destek oldugum bir arkadas grubum oldu. e tabi eski arkadasimin da oldu. sonra zaman zaman eski arkadasim dogum gunu yemeklerine cagirdi ama arkadas grubunun acayip asko kusko takilan simarik tipler oldugunu gordum ve arkadas grubu gozumu hic tutmadi. zamanla eski arkadasim da o asko kusko simarik tiplere benzemeye basladi. yok acayip sunu da istiyorum sunu da paylasimlari, yok sevgiliyle vicik vicik sevgi paylasimlari...

zamanla o simarik cahil asko kusko kizlar gibi olmus. bulusmalarda felsefe kitabi bakiyorum hadi sephoraya gidelim diyor. surekli marka meraklisi olmus. benim maddi durumum da bu kadar gereksiz harcama yapacak kadar degil. ben de eski arkadasimla bulustugumuzda hic keyif almiyorum ya da bos bosuna vakit olduruyor gibi hissediyordum. ayrica gercekten su an sahip oldugum arkadas grubuyla vakit gecirmek yerine samimi olmadan, yalandan arkadasimmis gibi biriyle vakit gecirmek istemiyorum. isin kotu kismi sirf benim degil ablamin da cok yakin arkadasi. son 9 aydir onunla bulusmadim ya da konusmadim. mesajlarina bakmadim ama hala beni ariyor, mesaj atiyor hepsini ghostlamak zorunda kaliyorum. isin kotu yani sanirim beni hala en iyi arkadasi gibi goruyor. onu ghostluyorum belki benden sogur bir daha konusmaz diye ama 9 aydir ghostlamama ragmen hala mesaj yazmis aramis cevap vermedim. telefonu kullanmamaya calisiyorum zaten ne yapmaliyim.

Arkadasla iliski nasil bitirilir?