Artık uyuyamıyorum?

Merhaba arkadaşlar geçen sene liseden mezun oldum yaşım 19 kötü bir sıralama yaptım yks sınavında mezuna bıraktım mezuna bıraktığım sene psikolojik olarak iyi durumda da değildim gecen seneden dolayı bir sekilde mezun senemi de atlattım kazandım tercih yaptım yerleşemedim yanlış tercih yaptım diye kendi başıma yaptım ama bir iki hocaya listemi attım onlarda onayladilar onlara gore yaptım bir nevi ama olmadı yani şimdi ek tercihleri bekliyorum ama onda da kesin konuşmuyorlar konteyjan dolulugundan dolayi tabi uni ile bolum farklılık gosteriyor sınav açıklanmadan evvel once kpss ortaogretime başvuru yapmıştım Allahın işi ona da gireceğim bir yandan dershane hocam arıyor diyor tekrardan hazırlanman lazım kadın da moralimi bozdu zaten 2 gün gözümde yaş kalmadı yani ne yapacağımı bilmiyorum kaldım boyle bu arada hemşirelik kazandım ama hiç istemeden yazdım Allah gönlümdekini biliyor diye nasip etmedi diyorum kendi kendime avutuyorum yani arkadaslar çok sıkıldım bunaldım bana tavsiyelerde bulunsaniz çok sevinirim ozellikle büyüklerim şimdiden teşekkür ederim
Artık uyuyamıyorum?