Eski sevgilimle kopamıyoruz, neden?

Oldukca toxic bi iliskimiz vardı hala da iletisimimiz var beni aldattı aldatmasına rağmen bulusup biseyler yaşıyoruz hayır diyemiyorum ona olan sevgimden mi takıntığımdan mı bilmiyorum aldatmasına rağmen kendini haklı görüyor ayrıydık diyerek işin içinden sığışmaya calısıyor ama hiç özür dileme veya inkar etme gibi bişeyde yapmıyor aldattıldığım kızlar benden cirkin çok özgüvenli biri değilim ama eminim yani onlara göre auram çok daha yüksek ve benim karakterim gibide değiller sadakatsizler biri seküler diğer muhafazakar tip ben ortasındayım akademik olarak da fazlam var kıyaslamak istemiyorum ama kafa dengiyim süperde iliskimiz vardı öyle sanıyordum daha doğrusu son buluşmada hiçbir sey hissetmedim o cocuğa karsı ama yinede onun hayatımda olmasını istiyorum psikolojik olarak cok garibim ne istediğimi bilmiyorum pişman olsun istiyorum sonra diyorum olsa nolucak barıscak mısın yine cepte görücek biri bana akıl verebilir mi bu çocuğun derdi ne yanımdayken asırı mutlu çok eğleniyoruz gerek sohbet gerek neyse o muhabbet yani hertürlü çok uyuşuyoruz ama olmuyor bizden

Eski sevgilimle kopamıyoruz, neden?