18 yaşındayım ama yaşlı gibiyim?

Arkadaşlar öncelikle merhaba yaşım 18. Ergenlik zamanım biraz ağır hatta sik gibi geçti. Bu zamana kadar kız arkadaşım bile olmadı bi süre kendimi eve kapattım psikolojik sıkıntılar ilaçlar falan filan. Ancak ayaktayım şuanda çok şükür. Ama kafaya taktığım bi konu var gerek belki genetik belkide hasar bıraktığım için kendimde aşşırı bi kansızlığım var boyum çok kısa kaldı saçlarım bembeyaz oldu testesteron aşırı düşük baktırmadım ama hiç bi özgüven ya da erillik yeterince ya da en azından istediğim oranda değil. Yani azmıyorum bile diyebilirim. Sizce ne yapmam lazım testesteron ilaçları hem büyümeyi (herşeyi Google’a bağlamayın 18 den sonrayı bırak askerden sonra uzayan bile var) hemde genel olarak toparlamaya yardımcı olur mu. Biliyorum bir ilaca dayanmak değil derdim ya da tek çözüm değil yani hormonal olarak hem hayati hemde kimyasal nasıl bir yol çizebilirim kendime. Kan ilacı içsem iyi gelirmi, spor zaten başlı başına iyi gelir bencede. Neyse sadece detaylı yardımcı olacaklar yazsın lütfen, şimdiden teşekkürler.

18 yaşındayım ama yaşlı gibiyim?