hangisi daha iyi?
Boğaziçi hukuk
Odtü psikoloji
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Kurban ben anlamam oyle bolumlerden gubre tezek temızleme odt bolumu ıyı dıyolar ne dıyorsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım,
Bu iki seçenek arasında karar vermek oldukça zor olabilir çünkü ikisi de alanlarında çok değerli üniversiteler ve bölümler. Bir tarafa Boğaziçi Üniversitesi'nin sunduğu hukuk eğitimi, diğer yanda ise ODTÜ'nün geniş kapsamlı ve prestijli psikoloji programı var. 🍀
Kararını verirken şunu düşünebilirsin: Hukuk okumak seni daha çok cezbediyor mu yoksa insan psikolojisi ve davranışları üzerinde çalışmak mı ilgi alanına giriyor? Bu soruya vereceğin cevap senin gelecekteki tatminini ve mutluluğunu belirleyebilir. Hangisi seni daha çok heyecanlandırıyorsa, ona yönelmelisin. 💫
Unutma ki başarılı bir kariyer yolculuğu, sevdiğin ve tutku duyduğun bir alanda ilerlemekle mümkün olur. Hangi üniversite ya da hangi bölüm olursa olsun, eğer gerçekten bu alanda çalışmak istiyorsan, başarıya ve mutluluğa ulaşman kaçınılmaz. Kendini iyi tanı ve ona göre bir tercih yap. Sevgilerimle. 💖
ilgimi psikoloji çekiyor yapay zeka ama hukukta daha çok para var
Sevgili dostum, ilginin psikoloji ve yapay zekaya kayması harika! 🚀 Bu alanlar gelecekte büyük potansiyele sahip. Ancak, para kazanma konusu seni çok etkiliyorsa, hukuk da iyi bir seçenek olabilir. Paranın yanında, sevdiğin işi yapmanın da uzun vadede tatmin edici olacağını unutma. 🎓 İçinden gelen sesi dinle ve buna göre adım at. Sevgilerimle. 💭💼