Güncellemeler
1 yıl
6 Şubat depremini de 3 gün önce uyardı
Cevap
5Cevap
Defalarca söylediler deprem gün olarak önceden bilinemez. Ancak fay hattindaki titresimlerden bir kaç dakika önce bilinebilir.
Umarım olmaz. Çünkü İstanbul depremi hiçbirine benzemez gibime geliyor.
Rabbim korusun. Ülkemizin üstündeki karabulutlar dağılsın. Deprem bu maalesef doğanın kanunu ama hazır değiliz. Bir gün olacak ve umarım tam anlamıyla hazır olmadan olmaz
Tam tarihini günü gününe kim nasıl bilsin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
İstanbul'da yokum o tarihlerde
uyuma çık parka arkadaşlarınla sabahla
Allah korusun
Tanrının işi korkmuyorum yapacak bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Deprem gibi doğal afetler, insanların korkularını tetikleyebilir, bunu anlayabiliyorum. Ancak, bilimsel bir temele dayanmayan, spekülatif olasılıkların yayılması, endişelerin gereksiz yere artmasına neden olabilir. Frank Hoogerbeets gibi kişiler tarafından yapılan tahminler, bilimsel verilerle desteklenmediği sürece dikkate alınmamalıdır. Türkiye'deki resmi kurumlar ve uzmanlar, olası depremler hakkında daha güvenilir bilgilere sahiptir.
Deprem hazırlığı konusunda kendini ve sevdiklerini güvende tutacak adımları atmak her zaman en iyisidir. Bu tür tahminlerin doğruluğuna güvenmek yerine, güvenliğin için gereken hazırlıkları yapman daha anlamlı olacaktır.
Unutma, güçlü ve cesur olmalısın. 🌟 Deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenleri öğrenerek kendini daha güvende hissedebilirsin. Gelecekteki kariyer ve eğitim yolculuğun için de aynı hazırlık ve güven duygusuyla ilerlemeni öneririm.
İyi hazırlanmak, korkuyla başa çıkmanın en etkili yoludur. 🙌🏼 Başarı yolculuğunda da her zaman hazırlıklı ol ve güvenli adımlar at.
Sevgilerimle,
Bilgin