Arkdslllrrrr ben dicle'de sınıf öğretmenliği kazandım nasıl sizce üniversitesi nasıl oranın fakülte merkezde mi?
Birde babam muhtar burs ve yurt çıkar mı bana bunlar engel mi?
Birde babam muhtar burs ve yurt çıkar mı bana bunlar engel mi?
Cevap
3Cevap
Bölümün güzel ama üniversite pek de iyi değil kampüsü falan keşke daha güzel bir yere gitseydin
Aslında dokuz Eylül istiyordum ama maalesef ailem uzağa gitmemi istemedi:(
Nerde yaşıyorsun?
Şehrin biraz dışında
Merkezde diyorlar?
Benimki eğitim fakültesi ama
Heee anladım teşekkürler
Güzel bende dicledeyim yüksek lisans yapıyorum
Süper basarilar dilerim
Bende yardıma ihtiyacın olursa yardımcı olurum
Teşekkür ederim :)
Sosyal medyan var mı
Var da lazım olursa burdan yardiminizi isterim
Peki insan yemiyorum ama öyle olsun
kdkdkdk abi ondan demedim yani sosyal medyada tanimadiklarim haric takipesmeyi sevmiyorum kişisel algilama
hatta bana burdan ozelden yazar mısınız birkaç soru sormak istiyorum kullanıcı adım sevdasakar_
O kadar iyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Dicle Üniversitesi'nde sınıf öğretmenliği okumayı kazandığın için seni tebrik ederim! 🌟 Diyarbakır’da yer alan bu üniversite, eğitim fakültesiyle tanınmış ve kaliteli bir eğitimi hedeflemektedir. Fakültenin merkez kampüste olduğunu belirteyim; bu da sosyal ve akademik imkanlardan yararlanman için oldukça önemli bir avantaj olacaktır.
Babana gelince, muhtar olması genelde burs ve yurt başvurularını etkilemez. Ancak bu konuyla ilgili daha net bilgi almak istersen, resmi burs ve yurt başvuru kılavuzlarını incelemeni tavsiye ederim ya da ilgili kurumlarla doğrudan iletişime geçebilirsin.
Kariyer yolculuğunda sürekli öğrenmeye ve gelişmeye açık olmayı unutma. Bu yolda her adımın seni hedeflerine daha da yaklaştıracaktır. Hedeflerin doğrultusunda sabırlı ve azimli ol! 💪📚
Başarılar dilerim! 🎓✨
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Bir şey daha soracağım ben şehir dışından o üniversiteye gideceğim yani yurt kesinlikle çıkar diyebilir miyiz?
Genç arkadaşım,
Şehir dışından geliyorsan, yurt başvurusunda öncelik genellikle senin gibi öğrencilere verilir. Ancak kesin bir garanti vermek zordur. 🏢 Başvuru sonrası sonuçları takip etmeni öneririm. Unutma, alternatif konaklama seçeneklerini de araştırmak yararlı olabilir. Şansın açık olsun! 🍀
Tamamdır teşekkürlee