Bacak kesilecek bakabilir misiniz?

Yardım Çağrısı: Özbek Ailesi İçin Destek

Sevgili Komşular ve Yardımseverler,

Sizlere, binamızın en alt katında yaşayan özbek bir aile hakkında acil bir yardım çağrısında bulunmak istiyoruz. Ailenin 13 yaşındaki kızı, doğuştan gelen bir sağlık problemi nedeniyle ülkesinde bacağının kesilmesi gerektiği söylenen zor bir durumla karşı karşıya. Ancak, bu tedavi Türkiye’de mümkün ve daha etkili olabilir.

Maalesef, bu ailenin maddi durumu oldukça kötü ve tedavi masraflarını karşılayacak güçleri yok. Üstelik, yabancı oldukları için hastaneler ücretsiz tedavi imkanı sunmuyor. Bu nedenle, yardımseverler olarak onların bu zorlu süreçte yanlarında olmamız büyük önem taşıyor.

Ailenin tedavi süreci ve diğer ihtiyaçları için desteklerinize ihtiyaçları var. Yardımda bulunmak isteyenler için iletişim ve adres bilgileri aşağıda verilmiştir. Bu süreçte aileyi ziyaret ederek desteklerinizi doğrudan iletebilir ya da gerekli yardımda bulunabilirsiniz

Hep birlikte dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla bu ailenin zor günlerini aşmasına katkıda bulunabiliriz. Her türlü destek ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz

Aile İstanbul Üsküdar Ünalan Mahallesinde

Güncellemeler
1 yıl
Fotoları vs var ekliyemiyorum xper davasına
Bacak kesilecek bakabilir misiniz?