Güncellemeler
1 yıl
Ekstra birde hangi belgeler isteniyor her sitede farklı belgeler yazmışlar
- 2-4 fotoğraf
-kimlik fotokopisi
- ilaç geçmişi (bu şart mı mesela?)
Başka var mı istenilen belgeler vs.
- 2-4 fotoğraf
-kimlik fotokopisi
- ilaç geçmişi (bu şart mı mesela?)
Başka var mı istenilen belgeler vs.
Güncellemeler
1 yıl
Benim gibi bu soruyu araştıranlar olursa bir gün diye açıklama yapayım bugün okulu arayıp öğrendim Sivil hava ulaştırma işletmeciliği açıköğretim için olsa bile tam teşekküllü heyet raporu isteniyormuş bir de adli sicil kaydı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önceki sorunda açık öğretim kazandığını yazmışsın, açık öğretimde rapor istenmez, bir yanlışlık olmasın?
Valla bende öyle düşünüyordum ama tercih kılavuzunda açıklamada bknz 10 ve 13. madde yazıyor. Ve İstanbul Üniversitesi Auzef'in geçen seneki kayıt yapacaklar için yaptığı açıklamada Adli Sicil Kaydı ve Tam Teşekküllü Heyet Raporu istemiş. Bu sene için henüz bi açıklamada bulunmamışlar.
Auzef iki bölüme ayrılır, açık ve uzaktan egitim fakülteleri. Açık olanda istenmez, uzaktan olanda emin olamadım ama bence ondan da istenmez. Auzef felsefe mezunuyum ben.
Şimdi aklım karıştı benimde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Açıköğretim bölümüm sabahtan beri araştırma yapıyorum yeterli bilgide yok hiç. Fotoğraf yükleyebilseydim keşke buraya sizede gösterirdim ben mi yanlış anladım diye ama tekrar tekrar kontrol ediyorum aynı sonuca çıkıyorum
Auzef çözüm merkezi var, oraya mesaj atarak veya arayarak daha detayli bilgi alabilirsin.
Baktım çözüm merkezi için öğrenci kaydı istiyor ama zaten hemen cevap vermezler ordan arayayım o zaman ben hastaneye gitmeden.
Yeni güncelleme hastaneden şimdi çıktım Heyet raporunu ordan alamıyormuşum. Sadece Eğitim Araştırma Hastaneleri ve Özel Hastaneler veriyormuş bu tam teşekküllü raporu sizinde aklınızda bulunsun. Bakmadığım araştırmadığım sayfa kalmadı hiçbir sayfada yazmıyor bu bilgiler boş yere bu kadar yol gelmiş oldum :(
Maalesef bilgiler yetersiz ama ben hala açık öğretimde rapor istenmez diyorum. Toplum içinde kampüste, okulda olmayacaksın çünkü
Genel olarak
Göz/KBB genel cerrahi psikiyatri ortopedi gibi doktorlara çıkıyorsun zaten kolayca 1 2 soru sorup onay veriyorlar bir de
Bulaşıcı hastalıklar aids hepatit gibi kan testi alıyorlar enfeksiyon hastalıklarından.
Sağlıkçı oalcaksin sanırsam, hayırlı olsun şimdiden 🥰😍
Teşekkür ederim genel bilgilenmek istemiştim hiçbir bilgim yoktu bu konu hakkında. Yok hiç alakası olmayan bi bölüm aslında açıköğretim sivil hava ulaştırma😅
Haa evet zor zamansa onda daha çok göz ve kulağa dikkat ederler özellikle göz numarası küçük olmalı , başarılar dilerim 🤩