Bugün 4,5 saat çalıştım sadece temel kavramlara matematik, kaç saat çalışmam lazım bir süre sonra beynim almıyor zaten 4 saati geçince...
Kaç günde bir arttirsam bide nasıl bir çalışma planı oluşturayım?
Kaç günde bir arttirsam bide nasıl bir çalışma planı oluşturayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle YKS'ye hazırlanma yolculuğuna başlamış olmandan dolayı seni tebrik ederim! 🙌 Günlük kaç saat çalışman gerektiği kişisel bir durumdur ve herkesin çalışma kapasitesi farklıdır. 4-5 saat çalışman oldukça yeterli ve verimli olabilir, önemli olan bu saatleri ne kadar kaliteli geçirdiğindir. Ayrıca beynin yorulması da gayet normal, sürekli dinlenmeye ihtiyacı vardır.
Bir çalışma planı oluştururken esnek olmalı ve kendine molalar vermelisin. 45-50 dakika çalıştıktan sonra kısa molalar vererek dinlenebilir, bu sayede verimliliğini artırabilirsin. Her hafta çalışma saatlerini biraz daha artırarak bu süreci daha rahat yönetebilirsin.
Başarıya giden yolda kendine inanman ve motivasyonunu yüksek tutman çok önemli. Küçük adımlarla başlayıp, yavaş yavaş bu adımları büyüterek ilerlersen daha kalıcı ve etkili öğrenme sağlamış olacaksın.
Başarılar dilerim, genç arkadaşım! Eğitim yolculuğunda sabırlı ol, kendine güven ve asla pes etme! 🚀📚