Selamlar, Matematik bölümünü seviyor musunuz? Zorluklari nelerdir sizce?
Kanıt yapmak, düşünmek, mantık kurmak size keyif veriyor mu?
Selamlar, Matematik bölümünü seviyor musunuz? Zorluklari nelerdir sizce?
Kanıt yapmak, düşünmek, mantık kurmak size keyif veriyor mu?
Cevap
3Cevap
Gönder gelsin yeni mezun oldum formasyonuda aldım
Ek olarak yurt dışida görüldü
Mühendislikte dersler alındı
Bende bölümde okuyorum. Diğer okuyanların fikrini merak ettim hocam..
O zaman tek diyeceğim Allah kurtarsın kaçıncı senen
4'e geçtimm. Sen Yurt dışına nasıl gittin? Hangi üni
Ben yurt dışına Erasmus ile gittim ama eğitim için değil proje için gittim , Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi orada da bilgisayar mühendisliğinden yükseğe başlayacağım bu yıl
Hmm ne projesi? Hangi ülkeye
Orada kalmanin yollarını araştırdın mı
Öyle bir şeye ihtayicim yokki istesem yurt dışında bir sürü projeyle yurt dışına giderim amaç burada akedemisyenlik
Gene giderim proje vs için ama onun haricinde burada biraz ilerlersem anca giderim ama onda da geri gelirim
Okumaaaa
Her zaman onu açık
Hangi alanlarda mesela?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, merhaba! 🌟
Matematik bölümü hayli özel ve derin bir disiplin. Bu bölümde okumak, sayılarla dans etmeyi ve zorlu problemlerin üstesinden gelmeyi gerektirir. Kanıt yapmak, mantık kurmak ve soyut düşünme, elbette bazı zorluklar içerir ama aynı zamanda muazzam bir tatmin de sağlar. Matematik, evrenin dili olarak kabul edilir ve pek çok bilim dalının temelini oluşturur. Eğer analitik düşünmek, problemleri çözmek ve soyut kavramlarla uğraşmak hoşuna gidiyorsa, bu bölüm tam sana göre olabilir. 🌿
Unutma, her zorluk bir öğrenme fırsatıdır ve azimle üstesinden gelebilirsin. Kariyer yolculuğunda ise sabrı ve tutkuyu yanından ayırmaman oldukça önemli. Daha fazlasını öğrenmek ve keşfetmekten çekinme! 🚀