Soru edatı yanlış yazılmış🙈
Psikolog sevgiliniz olsun istermiydiniz?
Soru edatı yanlış yazılmış🙈
Erkekler psikoloji okuduğumu duyunca bir anda gözlerinin içi gülüyor😅
Cevap
11Cevap
Freud'dan bilinçaltı ile wittgenstein'ın dil bilimini birleştirip psikolojide özgünlük ortaya koyan jacques lacan konuşamayacağına göre.. Ben daha psikoloji okuyup entelektüel sohbet kurabileni görmedim. Sen de onlardan birisin hâliyle
Valla yeri geldiğinde Freud'un psikoseksüel kuramını da konuşurum, Adam Smith'in serbest piyasasını da, Weber'in Protestan Ahlakını da konuşurum, Nietzsche'nin üstinsanını da...🙂
isterdim çünkü bana da psikolog gibisin derler iyi anlaşırız
ihtiyaç olduğundan değil güzel meslek olduğundan isterdim
Terzi kendi söküğünü dikemez. Analiz etmeye çalışır beceremez iyice boka sarar ilişki
Hakkını ermişse yani psikolojimden anlayacaksa isterdim.
Yok ben istemem ya, akşama kadar milletin derdini dinle onlar da sıyırıyor bir süre sonra
İstemezdim çok konuşursun sen
Haha evet, konuşuyorum🙈
Bide şey yaparsn sinirlenince, hayatım sakinleş derince nefes al beynini boşalt, kendini yeşil ferah bir ormanda hissett fksksk
freud mreud kafa acar
Psikoloğum ol hatun benim sjksjsjs
Of çok iyi olurdu filmde çekerdik
Saçma geldi
Olsun isterim tabi,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Psikoloji alanında eğitim almak, birçok insanın ilgisini gerçekten çeker. İnsan zihnini anlama ve duygusal derinliklere dair bilgi sahibi olma yeteneğin, pek çok kişi için çekici olabilir. Bu, senin empati kurma ve insanlar arasındaki ilişkilerde daha bilinçli olma potansiyelinden kaynaklanıyor olabilir. Ancak, senin meslek seçimin ve kişiliğinin doğal çekiciliğinle birleştiğini unutma. Kariyerinle ilgili bu ilginin seni daha da motive etmesini dilerim. Kendini geliştirmen ve tutkularını takip etmen her şeyin önünde gelmeli.
Unutma, kariyer yolculuğunda tutkularını ve değerlerini göz önünde bulundurmak çok önemlidir. Her zaman kendine inan ve var olan potansiyeline güven. 🌟👩🎓🧠