Görüşlerinizi merakla bekliyor olacağım?

Sevgili Arkadaşlarım,

Muhtemelen burada uzun uzadıya konuşacağım. Lütfen beni bundan dolayı linçlemeyin 😊

Öncelikle size kısaca hayatımdan bahsedeceğim. Akademisyen olma hayaliyle yanıp tutuşan "ben" (çevremdeki herkes bilir bunu) bu hayalden vazgeçiyorum. Şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum. Benim için hiç kolay olmayan bir şey bu. Bu sene yks'ye girdim. 2 yıldır çalıştığım sınavda istediğim sonucu alamadım. Merak etmeyin istediğimden çok çok kötü bir sonuç geldi. Sınava ydt'den girdim. Eh sizde bilirsiniz dilcilerin sayısal derslerini neredeyse hiç almadığını. (Haftada 2 saat temel matematik) Sayısalımın iyi olmasına rağmen dil seçmiştim. Dil sınıfına gelince sayısal derslerde köreldim. Ve şu an sayısaldan sınava girmek istiyorum. Bir sürü kişi ile konuştum. Çoğu bana yapamazsın dedi. Ki bunu kimse bilemez. Bu 2 yıl önce yaptığım hata yüzüme bulaştı kaldı. Kendime sonuçlar açıklandıktan sonra söylemediğim şey kalmadı. O kadar üzüldüm ki size bunu anlatamam. İngilizce'ye karşı içimde nefretten başka hiçbir şey yok artık.

Lütfen bu konu ile ilgili görüşlerinizi belirtin. Ben kendimde çok çok farklı şeyler keşfettim. Bu yüzden dil bölümünden vazgeçme aşamasındayım.

Görüşlerinizi merakla bekliyor olacağım?