ACİL YARDIM DOKTOR?

Dostlar ben 18 Yaşındayım geçtiğimiz Haziran ayında tarihler 25 haziranı gösterdiğinde Gece yarısı aniden Panik Atak geçirdim 1 ayda sadece 1 defa oldum sonrası Anksiyete oldum psikiyatri vb psikolog gitmedim Temmuz ayıyla 1 ay oldu anksiyete olalı Tabii panik atak olduğumu bilmediğim günlerde ben kendimi hasta zannediyorrdum İlk önce tahlil Tam Kan Hemogram 5 tüp alındı temiz çıktı bir sorun yok Ve iki yönlü Ciğer filmi çekildi Oda temiz 3 defa Dahile bölümüne gittim hepsi Temiz Sonra Kardiyoloji Uzmanı gittim kalbim Nomalden hızlı atıyor ve çarpıntı yapıyor dedim ultrayon bakıldı temiz çıktı son olarak Nöroloji'ye gittim baş ağrısı diye Kafan EEG çekildi Temiz çıktı Sonrada EMAR çekildi bir sorun yok temiz tabbi anksiyete devam ediyor kavgı edinşe ölüm korkusu vb her şey temiz çıktığı halde güvenemiyorum geçtiğimiz günlerde Tarih ve saatler 5 Temmuz pazartesi akşamı 18:30'da anksiyete ile ilgili bir araştırma yapayım dedim Googlede korktum stres endişe oldum Google Korkuttu beni Sonra hemen Sağ Şakak alnımda ağrı oldu orta derecede ağrı girdi daha sonra Sol Şakak alnıma'da girdi ağrı 3 gündür ağrı var Bu ağrıyı Araştırayım dedim Googlede bana temporal arterit gibi bir şey olduğumu diyor temporal arterit Nedir bende var mı acaba Şakaklarda nabız hissi var dokunduğum zaman
ACİL YARDIM DOKTOR?