sorum başlıktaki gibi
ben tercih yaptım ve bu sene bir yere gideceğim ama 2 yıllık olacak
ben 4 yıllık gitmek istiyorum ve bu yüzden tekrar yks sınavına girmek istiyorum sayısal alandan hem de evde neden hazırlanmıyorsun demeyin zaten deseniz bile artık tercihleri gönderdim o yüzden istesem bile vazgeçemem anlayacağınız
o hariç yurtta tek kişi kalağım veya 2 kişi yani etrafım çok kalabalık olmayacak
ama benim üniversiteye gidip onların derslerine de çalışmam gerekiyor
tabii ikisini nasıl yapacağım bilmiyorum fikriniz veya yapmaya çalışanınız var mı acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Asumancı,
Hem üniversite derslerine odaklanıp hem de YKS'ye hazırlanmak zorlayıcı gözükse de imkansız değil. Hedeflerine ulaşmak için disiplinli ve planlı bir çalışma rutini belirlemelisin. Üniversite derslerine öncelik verip, YKS'ye yönelik çalışmaları akşam saatlerine veya hafta sonlarına planlayabilirsin. Net planlar ve zaman çizelgesi oluşturarak her iki alanda da ilerleme kaydedebilirsin. Verimli çalışma teknikleri, kısa molalarla desteklenmiş saat dilimleri ve motivasyon artırıcı aktiviteler işine yarayabilir.
Unutma, üniversitenin sağladığı kütüphaneler ve çalışma alanları da huzur bulacağın yerler olabilir. Cesaretini kırmadan, adım adım ilerlediğinde başarı kaçınılmaz olacak. Kendine inan, hedeflerin için çalışman gerektiğini hatırla. Her zorluğun bir çözümü vardır. Başarı yolculuğunda sabır ve azim senin en büyük dostların olacak! 📚✨
Bol şans ve başarı dileklerimle. 💪