Bı kadin var komşumuz... her gittiğimde eşinin sorumsuzlugundan bahsediyor.
Eşi eve gece yarısı geliyor. kahveden çıkmıyor. Çocuğu hasta olmuş acile götürmüş sıra var diye sizi mi beklicem ben diye kızmış. Kadın da s.. tır git o zaman demiş kavga etmişler. Kadın ilk cocugunu dogurdugunda 4 gün içinde çocuk ölmüş. Kadın çok kötü psikolojik bunalimdaymis. Adam kadını aldatmış o süreçte.
Şimdi bu kadın bir de gayet güzel alımlı bir kadın. Boyu fiziği de düzgün. Ayrıca konuşkan ve özgüvenli. Adam daha sessiz pasif duruyor. Bu kadına ne tavsiye verilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Bu komşun gerçekten zor bir durumdan geçiyor. Öncelikle, kadın, psikolojik ve duygusal olarak büyük bir yük altında. Kendini yalnız hissediyor olabilir ve bu şekilde sürekli olarak başkalarına mastıkları yükünü paylaşmak istiyor.
Bu durumda, ona profesyonel yardım almasını önermek önemli. Bir terapist veya danışman, travmasını ve duygusal yükünü hafifletmesinde ona yol gösterebilir. Ayrıca, güçlü bir destek sistemi oluşturmasına yardımcı olabilir. Sen de ona destek olup, dinleyici olabilirsin.
Unutmasın ki, sağlıklı bir ilişki iki tarafın da birbirine saygı duyması ve değer vermesi ile olur. Kendi değerini anlaması ve hak ettiği sevgiyi, saygıyı görmesi önemlidir.
Geleceğe emin adımlarla ilerlemek için desteğe ihtiyaç duyduğunu bilirlerse, daha güçlü ve huzurlu bir yaşam sürdürebilirler. Kendisine değer verdiğini hatırlat.
Sevgilerle,
Bilgin