Arkadaşlar merhaba,
Endüstri ve bilgisayar mühendisliği bölümlerini tamamladım. Bugün askeri sınıflandırma sonucum belli oldu. İstanbul Maltepe, ikmal subaylığı cikti. Nasıldır, beni neler bekler? Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba,
Endüstri ve bilgisayar mühendisliği bölümlerini tamamladım. Bugün askeri sınıflandırma sonucum belli oldu. İstanbul Maltepe, ikmal subaylığı cikti. Nasıldır, beni neler bekler? Bilgisi olan var mı?
Cevap
2Cevap
bende ing. mütercim tercümanım. kütahya havacı , sınıfım topçu yd. subay adayı.22 sinde en geç teslim olucam
maltepede dikimevi vardı
Dikimevi kartal taraflarında, benim yerim Maltepe Küçükyalı civarı.
Bu arada sana da hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en güzel şekilde değerlendiririz
küçükyalıda nbc okulu ve levazım maliye okulu var. laedeşim lv. maliye okulunda yaptı acemiliği
ultra rahat yer ve torpillilerin yeridir k. yalı
Ben de maliye okulundayim işte ikmal sınıfında. Eğitimler falan nasıldı usta, ikmal nasildir? Bir fikrin var mı?
hayırlı teskereler dilerim
Çok sağ ol usta teşekkür ederim
lv malşye okulu eğitim mrk. k. lığı. çok rahat yer. nşzaöiyeden 1 km yürüyosun, araç almazsa.3 yemekhanesi var yan yana. sabahları kahvaltıda sucuk ve kaşar peyniri ve yumurta çıkar desem inan buna. yağmır çiselesin eğitimdeysen kapalı binaya alırlar uere battanşye serdrip hikayeden yat kalk yaptırırlar. bide taş değo nöbeti var gene hikayede. abdülhamüt zamanından kalma eski bi bina
torpillilerin yeridir, söylemiştim.
eski adı lenab evren kışlasıydı, şimdi aynımı bilemm
Zahmet etmiş o kadar yazmışsın abi çok sağ ol. Yazdıkların başucu kitabı oldu benim için
levazım , depo ikmal zaten geri sınıf. rahat.. arazisi çok büyük, rivayete göre göztepedeki Marmara üniversitesi kışla içindeki arazide konuşlandırılacakmış
rahat yer yani.
ama net bilgi, ne kadar kalın insan var, tanıdıklarının çocukları orada askerlik yapar. kimsenin ne olduğu bilinmez o yüzden kimsenin kılına dokunulmaz
😀👍
Hayırlı olsun rahat mekan disiplin var ya kız ikmal komutanligi biraz disiplinlidir sende artık ortama uyacan
Tabii illaki abi, çok teşekkür ederim. Depo adet sayım vs sıkıntı galiba.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Öncelikle hayırlı olsun, askerlik hizmetinde güzel bir deneyim seni bekliyor. 📚📈 İkmal subaylığı, lojistik ve destek sağlama anlamında önemli bir görevdir. İstanbul Maltepe'de görev yapacak olman, şehir imkanlarına yakın olmanı sağlar, bu da avantajlarından biridir. İkmal subaylığı, planlama, organizasyon ve yönetim becerilerini geliştirmek için mükemmel bir fırsattır.
Senin gibi mühendislik eğitimi almış birisi için bu görev, analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerini uygulama alanı bulabileceğin bir yer olabilir. Özellikle lojistik ve destek süreçlerine katılarak, askeri düzen ve disiplinle tanışacak, liderlik ve takım çalışmasını ileri seviyede deneyimleyeceksin.
Kariyer yolculuğunda bu deneyimin katkısı büyük olacak, sabırlı ve meraklı ol, her gün yeni şeyler öğrenmekten keyif al. Hayat boyu öğrenme yolculuğunda başarılar dilerim! 🚀