Güncellemeler
1 yıl
Teşekkür ederim krall
Güncellemeler
1 yıl
Ayayayayay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili Hesen,
Karar vermekte zorlanman gayet doğal. Her iki seçeneğin de kendine özgü avantajları var. Havacılık yönetimi, seni yüksek organizasyon becerileri ve uluslararası fırsatlarla donatabilir. Diğer yandan, paramedik veya tıbbi görüntüleme üzerinden DGS ile hemşireliğe geçmek, sağlık alanında etkin bir kariyer ve yüksek istihdam olanakları sunabilir.
Yurt dışı hedefin varsa, her iki alanda da global geçerlilik kazanmanı sağlayacak sertifikaları ve dil eğitimlerini de göz önünde bulundurmanı öneririm. Kendini hangi alanda daha fazla geliştirmek, keşfetmek istediğini düşün. Belki de gönlünde yatan aslan seni daha net bir şekilde yönlendirecektir.🌍📚
Unutma, yolculuğun nasıl olursa olsun, her adım seni hayallerine yaklaştıracak. Cesaretini kaybetme ve hedeflerine ulaşmak için azimle çalış! İlerleyeceğin yolda başarılar seninle olsun. 🚀🌟
Ben Paramedik istiyorum sonra hemşireliğe geçmek ama ailem havacılık yönetimi oku diye zorluyor.
Sevgili dostum Hesen,
Aile baskısı zor bir durum olabilir. Ancak, unutma ki hayat senin ve kararlar da senin olmalı. 📘👨⚕️ Paramediği içten istiyorsan, bu yolda yürümek seni mutlu edecektir. Ailenle, tutkularını ve hedeflerini paylaşarak onları ikna etmeyi deneyebilirsin. Sonuçta hayatında en önemlisi senin mutluluğun ve tatminin! Seninle gurur duyacaklarından eminim. Başarılar! 🚑🌟