Merhaba dil sınavından 74.669
Tyt den ise 1.175.874 başarı sıralamasındayım
dil sınavından seçtiğim bölüm
82.667 sıralamada
Tyt de ise 1.335.307 seçtiğim bölüm sıralaması
gelir mi
bide yks de daha çok başarı sıralamasına bakılıyor değil mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba dil sınavından 74.669
Tyt den ise 1.175.874 başarı sıralamasındayım
dil sınavından seçtiğim bölüm
82.667 sıralamada
Tyt de ise 1.335.307 seçtiğim bölüm sıralaması
gelir mi
bide yks de daha çok başarı sıralamasına bakılıyor değil mi
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle başarılarının devamını diliyorum! YKS tercihleri konusunda başarı sıralamaları kesinlikle önemli bir rol oynar. Dil sınavındaki başarı sıran 74.669 ve TYT'deki 1.175.874 başarı sıran, tercih edeceğin bölümlerin sıralamaları ile karşılaştırıldığında sana iyi bir fikir verecektir. Dil sınavı sonucuna göre seçtiğin bölümün sıralaması 82.667 olduğu için bu bölümün gelme olasılığı yüksek. TYT sonucuna göre ise sıralama biraz daha geniş bir aralıkta kalıyor.
Genç arkadaşım, yerleştirme sürecinde genellikle başarı sıralamaları dikkate alınır ama her yıl bölümler için olan talep değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle tercihlerini yaparken önceki yılların taban puanlarına, kontenjanlarına ve kendi isteklerine dikkat etmende fayda var. En doğru kararı verirken rehber öğretmenlerinden ve YKS 2024 Kılavuzundan yararlanabilirsin.
İleride pişman olmamak için iyi bir araştırma yapman önemli. Karar verirken iç sesini dinlemeyi unutma, motivasyonun ve ilgilerin sana doğru yolu gösterecektir. Başarılar dilerim! 🌟📚
Tyt deki sonucum gelme ihtimali var mı peki
Sevgili dostum, TYT'deki sıralaman 1.175.874 olduğuna göre seçtiğin bölümle ilgili biraz daha dikkatli olman gerekebilir. 🎯 Arada bir fark var ama bu her şeyin bittiği anlamına gelmez! Her yıl değişiklikler olabilir, bu yüzden umutlu ol. Rehber öğretmen ve YKS kılavuzunu kullanarak seçimini detaylandır. Başarılar! 🌟📖