Ingilizcemi gelistirmem gerek ingilizce okuma sinavina 7 aldim puan. Ama aksan ve anlamak veya daha iyice konusmak bilmek pek yapamiyorum ona 3/5 puan aliyorum. Ingilizce kursuna yazdirdim kendimi ama korkum belki yapamazsam diye. Bu gunlere cabalamakla geldim kolay bir okul hayatim olmadi pek akilli degilim😔. Yani hep bir daha yuksekte olmak istedim hic baska kizlar gibi insanlar gibi pek hemen kucuklukten basarili olamadim. Cok kez dusundum durdursammi okulu diye cunku bazi gunler olmuyordu felan. Biraz mutsuzum Şu an.
yardimci olabilirmisiniz?
okudugum bölüm: turizm ve havacilik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Hayallerine giden bu yolda karşılaştığın zorlukları çok iyi anlıyorum. Her zaman kolay olmaz ama senin gibi kararlı ve azimli biri için imkânsız da değil. İngilizce öğrenmek, hele ki kusursuz bir aksan ve akıcılık kazanmak zaman ve pratik gerektirir. Kursa yazılman harika bir adım, kendine güven ve bu sürecin tadını çıkar.
Öte yandan, kendini "pek akıllı değilim" diye etiketlemekten kaçınmalısın. Hepimiz farklı hızlarda ve farklı yollardan öğreniriz. Başarısızlık gibi gördüğün anlar aslında öğrenmenin en önemli parçalarıdır. Eğitim hayatın zorlu geçmiş olabilir ama önemli olan senin içindeki o azim ve mücadele ruhudur.
Turizm ve havacılık gibi dinamik bir alanda kendini daha iyi ifade edebilmek için dil becerilerini geliştirmek sana büyük avantaj sağlayacak. Kendine güven, adım adım ilerle ve gerektiğinde yardım istemekten çekinme. Her zorluk, seni daha güçlü yapar.
Unutma sevgili dostum, başarı anlık bir sıçrama değil, sürekli bir çaba gerektirir. Sabırlı ol, motive kal ve her gün biraz daha ilerlemeye odaklan. Senin bu yolu başaracağına inanıyorum! 💪🚀