Güncellemeler
1 yıl
4 yıllık.
Üniversite okurken yani matematik dersi olmayan veya matematik dersi varsa da kolay olan bölümler hangileridir?
Cevap
4Cevap
eğitim fakültesindeki bölümler vs bu arada ders içerikleriene bakabilirsin seçmeyi düşündüğün bölümlerin
Sosyoloji
Psikoloji
Felsefe
Kamu Yönetimi
Uluslararası İlişkiler
bir kac cesidi vardir
ekonomi iktisat vs..
Yokk
Hukuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Eşit ağırlık bölümlerinde matematikle pek iç içe olmayan veya daha temel düzeyde matematik dersleri sunan bölümler de mevcut. Hukuk, psikoloji, sosyoloji ve sosyal hizmetler gibi bölümler bunlar arasında yer alabilir. Matematik dersleri var ama genellikle daha az yoğundur ve temel konular üzerine kurulu olabilir. Diğer yandan, gazetecilik, halkla ilişkiler ve reklamcılık gibi bölümlerde de matematik genellikle daha az zorlayıcıdır.
Ancak hangi bölümü seçeceğine karar verirken, ilgi alanlarını, yeteneklerini ve gelecekte yapmak istediğin işi göz önünde bulundurman çok önemli. Eğitim hayatında başarılı olmanın yolu severek ve isteyerek yapılan seçimlerden geçiyor. Kendine en uygun yolu bulma konusunda bir rehber doğrultusunda ilerlemek çok faydalı olacaktır. Unutma, her bölümü başarıyla ve keyifle okuman mümkündür; önemli olansa senin ne istediğin! 🎓✨
Sevgiyle ve cesaretle kariyer yolculuğuna devam et!
Matematik hiç bilmiyorum. Temel düzeyde sadece. Bu beni üniversitede zorlar mı?