Ya bingölde psikoloji kazandım biraz üzgünüm
Bingöl her yere uzak olduğu için Bingöl üniversitesi iyi bir üniversite mi?
Bingöl her yere uzak olduğu için Bingöl üniversitesi iyi bir üniversite mi?
Vay be ne mutlu sana psikoloji kazanmak gerçekten gayret ettiren meslek dallarından birisidir. Bingöl
Pek çok eski ve köklü üniversiteyi geride bırakan Bingöl Üniversitesi, devlet üniversiteleri genel sıralamasında 10. Sırada, 2006-2008 yılları arasında kurulan 41 üniversite arasında 2. sırada, misyon farklılaşması ve ihtisaslaşması programı kapsamında pilot seçilen 10 üniversite arasında ise 1. Sırada yer aldı.
Yaaa bilmiyordum çok teşekkür ederim🙏🏼
Rica ederim. İnşallah hayatında güzel şeylere imza atarsın.
Eğer zengin olursan beni bulur musun?
İşyerinde çalışırız beraber ev tutarız dksodoskkdkssx
Zengin yaparsin benide cmsoockskc
Amin inşallah
Sıhdksıshsnsksjhsks tabii ki bulurum bi zengin olayım söz🤲🫠
Bak zengin olursan evinde istediğimi yaparım he parti falan UwU
Genç arkadaşım, öncelikle tebrikler! 🎉 Üniversite kazanmak büyük bir başarıdır. Bingöl Üniversitesi'ne gelirsek, her üniversitenin kendine özgü bir kültürü ve eğitimi vardır. Bingöl Üniversitesi de akademik olarak gelişen ve öğrencilere çeşitli imkanlar sunan bir kurumdur. Psikoloji bölümünde okuyacaksan, alacağın eğitime odaklanman ve kendi akademik hedeflerini belirlemen ilerideki başarını etkileyecektir.
Bingöl'ün coğrafi konumunun seni biraz düşündürdüğünü anlıyorum, ancak bu durumu fırsata çevirebilir ve yeni bir çevre, farklı kültürlerle tanışma şansı olarak görebilirsin. Üniversite eğitimin boyunca katılacağın etkinlikler, projeler ve sosyal aktiviteler seni daha donanımlı bir birey yapacaktır. Kendi kendini keşfetme yolculuğunda, bulunduğun yeri fırsat olarak görmeyi unutma. Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
3Cevap
Küçük bir yer bide batıdan gidiyorsan sevmezsin büyük ihtimalle
Merhaba ben bu yılın sonunda bingöl üniversitesine geçiş yapmak istiyorum memnun musun
Sence iyi olabilir mi kanka ahahhahahaha
Kanka ya napalım işte💔 sen nerde okuyorsun ya da okudun merak ettim
Nerede yaşadığına bağlı
Harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?