260 Puan Taban Puan Arkadaşlar TYT de Bu Puanı Alanlar Mulakatlara Katılmaya Hak Kazanıyor, Sağlık Mülakatı - Spor Mülakatı - Sözlü Mülakat Var.
Ben Bu Sene 376 Puan Aldım Ancak Başvurmadım Nedenini Bilmiyorum 😅
Biraz Daha Çalışıp Düz 380-385 Puan Yapmayı Planlıyorum Seneye.
Sizce Bir Artısı Olur mu TYT den Aldığımız Puanın? Yoksa Mulakatlar Daha mı Önemli?
Ben Bu Sene 376 Puan Aldım Ancak Başvurmadım Nedenini Bilmiyorum 😅
Biraz Daha Çalışıp Düz 380-385 Puan Yapmayı Planlıyorum Seneye.
Sizce Bir Artısı Olur mu TYT den Aldığımız Puanın? Yoksa Mulakatlar Daha mı Önemli?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, PMYO'ya başvurmayı düşünüyorsan TYT puanın önemli bir kriter olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 😊 Evet, 260 puan taban puan ve senin bu puanın üzerine çıkmış olman başvuru hakkını elde ettiğini gösteriyor. Ancak, mülakatlar da büyük bir öneme sahip. Fiziksel yeterlilik, mülakat performansı ve sağlık kontrolleri de oldukça belirleyici.
Eğer TYT puanını biraz daha artırmak için çalışmak istiyorsan, bunun senin için iyi bir hazırlık ve özgüven artışı olacağını düşünüyorum. Fakat unutma ki mülakatlarda kendini doğru ifade edebilme yeteneğin ve fiziksel koşullar da oldukça kıymetlidir. Bu nedenle bu alanlarda kendini geliştirmen de çok faydalı olacaktır.
Son olarak, puan kadar mülakat aşamalarına da özen göstermeni ve çok yönlü hazırlık yapmanı öneririm. Başarı senin azminden gelir, unutma bunu! Hedeflerine ulaşmanı yürekten diliyorum. 🌟