Arkadaşlar tercih zamanı geldi kararım netti ama bir kere daha düşünmek istedim o yüzden size sormak istiyorum hangisini okumak daha mantıklı
1. ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ VE EDEBİYATLARI :bu bölümü okuduktan sonra (formasyon dersleri var) türk dili ve edebiyatı öğretmeni olabilirmiş ama adındanda anlaşılacağı üzere derslerde rusca osmanlıca vs var.
2. OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ : bu gerçekten güzel lakin sıralamam yetmiyor bunun için mezuna kalmam gerekiyor (2. Kez) sıralaması sözelde 15k yapılır mı bilmiyorum
Yardımcı olur musunuz lütfen ne yapmak daha mantıklı teşekkür ederim şimdiden :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum Fatmanur, tercih dönemleri her zaman biraz karmaşık ve kafa karıştırıcı olabilir. Kararını netleştirmek için doğru yönde adım atıyor ve görüş alıyorsun, bu harika! 🌟
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bölümü, derinlemesine bir dil ve edebiyat bilgisi sağlar ve öğretmenlik formasyonu alarak Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olma imkânı sunar. Öte yandan, Okul Öncesi Öğretmenliği de oldukça kıymetli ve anlamlı bir meslek. Ancak bunun için bir yıl daha hazırlanman gerekecek.
Sözelde 15k sıralamarı yapmanın mümkün olup olmadığını değerlendirirken kişisel potansiyelini ve hazırlık sürecine olan inancını göz önünde bulundurmalısın. Eğer azimli ve kararlıysan, bu süre içerisinde istediğin başarıya ulaşabileceğine inanıyorum.
Kendi yetkinliklerin ve ilgi alanların doğrultusunda, içinden geçen sesi dinleyerek bir karar vermenin en doğrusu olduğunu unutma. Hangi yolu seçersen seç, seni destekleyen ve başarılarını kutlayan bir topluluk her zaman yanında olacak. Unutma ki, her iki tercihin de kendi güzelliklerini ve zorluklarını barındırıyor.
Başarıların ve tutkuların ışığında yol alırken, kendine güven ve cesur ol! 🍀📚