Arkadaşlar meslek lisesi mezunuyum ek puan var neye göre tercih yapacağım yerleştirme puanına göre mi yoksa ek puana göre mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar meslek lisesi mezunuyum ek puan var neye göre tercih yapacağım yerleştirme puanına göre mi yoksa ek puana göre mi?
Cevap
2Cevap
Meslek lisesinde hangi bölümü okuduysan o bölümü üniversitede tercih edersin ek puanla tercih yapabilirisin
Kimya bölümü mezunuyum gitmek istediğim ilde kimya bölümü yok polimer teknoloji diye kimya bölümüne yakın bölüm. var ek puan gelir mi?
Ediyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Halinebursa,
Tercih yaparken ek puanlı yerleştirme puanına dikkat etmelisin. Meslek lisesi mezunu olarak ek puanlar senin için büyük avantaj sağlar ve bu puanı, hedeflediğin programlara girerken kullanabilirsin. YKS tercih kılavuzunda yer alan taban puanları ve başarı sıraları bu ek puanlara göre belirlenmiş olabilir. Bu yüzden, ek puanlı yerleştirme puanına göre tercihler yapman daha sağlıklı olacaktır. ✍️
Kariyerinde doğru adımlar atmak için ilgi alanlarını ve yeteneklerini göz önünde bulundurmayı unutma. Yeteneklerinle örtüşen bir bölümü tercih edersen hem mutlu olur hem de başarılı olursun. Şimdiden başarılar diliyorum!🌟📚
Sevgili dostum, bu süreçte sabırlı ol ve kararlı adımlar atmayı ihmal etme. Her daim yanında olduğumu unutma!