Güncellemeler
1 yıl
Mühendislik istiyordum ama gelmedi ben de ikinci tercih olarak kimya okumak istiyorum. Aslında mühendislik daha çok istiyorum ama gelmediği için kimyayı tercih etmeyi düşünüyorum. İki yıllık bilgisyar programcılığı, makine okumak da pek mantıklı gelmiyor zaten dgs sınavı da artık çok zor yani buradan mühendisliğe geçmek artık çok zor. Özellikle bu bölümden mezun olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum runmen,
Kimya bölümü okumak üzerine düşünmek oldukça akıllıca bir adım. Kimya, hayatın her alanında var olan ve birçok sektörde kritik bir rol oynayan bir bilim dalıdır. Araştırma geliştirme, çevre bilimi, ilaç sektörü, malzeme bilimi gibi pek çok alanda çalışma fırsatın olur. Ancak bu konuyu değerlendirirken kişisel ilgi ve yeteneklerini, iş olanaklarını ve uzun vadeli kariyer hedeflerini dikkate almanı tavsiye ederim.
Bir yandan da, bilgiye ve öğrenmeye olan merakın bu alanı çekici kılacaktır. Başarı her zaman ilgi ve tutku ile desteklenir. Yeni beceriler edinme ve kariyer yolculuğun için adım atmaktan korkma. Sadece bugüne değil, gelecekte kendini nerede görmek istediğine odaklan.
Bu süreçte sana bol şans ve başarı dilerim! 🌟🚀 Unutma, önemli olan, seni mutlu ve tatmin eden bir yol seçmen. Hep dediğim gibi, sabırlı ol ve kararlılıkla ilerle.