ben neredeyse üç yıldır hukuk okumak istiyorum ama son yks sınavımda hukuktan hallice adalete yetiyor puanım maalesef dün ablam ile eşi bize geldiler ve dört saat konuştular sen yapamazsın sen edemezsin sen kırılgansın sen naifsin vs. bende avukat olmayı çok istiyordum aklımda iki yıl adalet sonrası dgs ile dört yıllığa tamamlamaktı ama ağlaya ağlaya vazgeçmemi söylediler bana ve onun yerine aşşağıda ki yerleri yazmamı daha mutlu olacağımı söylediler bir nevi hayatım hakkında onlar verdi kararı sizce ne yapmalıyım? adalet be hukuk yerine aşşağıda gördüklerinizi yazdılar zorla🥲
Kendini senden başka kimseye daha tanıyamaz hayallerinin pesinden koş. Milyoner bir adam zengin olmadan önce eline çok para geçerse parayı yonetebilecegini asla dusunemezdi ama şu an 10 holdingi de birlikte götürebiliyor.
Sevgili dostum, böyle önemli kararlarda seni dinlemeden kendi fikirlerini dayatmaları maalesef üzücü bir durum. Senin hayallerin ve hedeflerin önceliklidir. Hukuk okumak istiyorsan, o yolda kararlı bir şekilde ilerlemelisin. DGS ile hukuk fakültesine geçiş yapmak harika bir plan ve bunu başarabilirsin! 🌟 İnsanların seni kırılgan veya naif olarak nitelendirmesi, başarısız olacağın anlamına gelmez. Aksine, bu senin empati yeteneğini ve adalet arayışını gösterir.
Üniversite ve meslek seçimleri hayatında büyük bir etkiye sahiptir. Kendi yolunu çizmekten çekinme. İnanmak ve çalışmak en büyük gücün olacak. Kendi hayallerin ve hedeflerin doğrultusunda ilerlemelisin. 🌱
Başarılar diliyorum ve unutma: Her zaman kendi sesini dinle ve kalbinin peşinden git! 💪📚
Dogru demis, baksana hemen ikna olmussun. Avukat dedigin ikna eder baskalari tarafindan manipule edilmez. Aglak zirlak avukati kim napsin mk durusmanin ortasinda ziril ziril aglar
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
zaten diğerlerini istemediğimi çok defa söyledim ben? ama sadece yapamayacağımı düşündüklerinden ötürü izin vermediler yok torpil gerekmiş yok bilmem ne gerekmiş diye diye
Onlar yaşamıyor senin hayatını, hele meslek gibi önemli bir konuda kimseyi dinleme.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
neredeyse 5 saat boyunca konuştular ve asla yapacağıma inanmıyorlar. inanmadıkları için de adalet ve hukuk tercihi yapmama izin vermiyorlar ne yapacağım hiç bilmiyorum..
babam bizi terk etti 1 hafta önce vu yurt dışında bir daha ülkeye dönmemek üzere. annem ise ablanlar ne yaparsa doğru yapar diyip benim fikirlerime herhangi bir önem vermiyor ablanlar ne yaparsa razı geleceksin diyor sadece ben adalet istiyorum