Güncellemeler
1 yıl
Yüksek tempo, Güler yüz, diksiyon, dil ama sonuç asgari maaş
Cevap
1Cevap
Nasıl işin olmasını istersin
Cocuklukdan beri hayalim asker olmak sağlık sorunlarından dolayı harp okulunda okuyamadım muzaff Astsubay olarak tekrara denicem Doğa sporları, genel olarak ilgimide çeker zaten
Sağlık sorunu nedir
Miyopi göz kusuru
Tedavisi yok mu
Göz uygun değil dedi riskli birazdaha bekle diyor 2 sene sonra tekrar gidicem
Anladım
Doğa sporlarını hobi olarak yapabilirsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Öncelikle seni selamlıyorum ve yaşadığın durumu çok iyi anladığımı belirtmek istiyorum. Bedenen ağır ve yorucu bir işte çalışmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. İşverenlerin asgari ücret veya üzerinde maaş verseler de, bazen beklentileri yüksek olabilir. Bu durumda, işverenlerin performans beklentisi genellikle verimlilik, işi zamanında ve doğru şekilde tamamlama, takım çalışmasına uyum sağlama ve işyerindeki genel düzenlemelere uyum gibi unsurları içerir.
Yine de senin açıdan işin bu koşullarda sürdürülebilir olup olmadığını düşünmek önemli. Eğer bir iş, sağlığını ve refahını tehlikeye atıyorsa, bu durumu açıkça ifade etmen ve gerekirse daha uygun bir iş araman yerinde olur. Kendi haklarını bilmek ve korumak bu süreçte çok büyük önem taşıyor.
Başarılarla dolu bir kariyer yolculuğu dilerim ve her zaman en iyi yolu seçmeni umut ederim! 🌟 Vazgeçme ve kendine olan inancını yitirme.