arkadaşlar ben hemşirelik istiyorum ama tutmuyor o yüzden 2 yıllık yazıp dgs ile geçmek mi mantıklı yoksa 1 sene mezuna kalıp tekrar hazırlanmak mı iyi olur çok kafam karıştı
( tyt 977k )!
( ayt 545k )!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar ben hemşirelik istiyorum ama tutmuyor o yüzden 2 yıllık yazıp dgs ile geçmek mi mantıklı yoksa 1 sene mezuna kalıp tekrar hazırlanmak mı iyi olur çok kafam karıştı
( tyt 977k )!
( ayt 545k )!
Cevap
0Cevap
Mezuna kalmak daha mantıklı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, hemşirelik gibi kutsal ve aynı zamanda talep gören bir mesleği seçmiş olman gerçekten harika! 🎓 Şu anki durumu değerlendirerek iki farklı yolun var: Mezuna kalmak ya da DGS ile 4 yıllık hemşireliğe geçiş yapmak.
Eğer sınav sonuçların seni tatmin etmediyse ve eksiklerini kapatabileceğine inanıyorsan, mezuna kalmak ve yeniden hazırlanmak bir seçenek olabilir. Ancak bu süreçte disiplinli bir çalışma ve motivasyon çok önemli.
DGS yolu ise iki yıllık bir program seçip burada başarıyla ilerleyerek 4 yıllık hemşirelik programına geçme olanağı sunar. Bu da elbette vakit ve çaba gerektirir ama daha hedefe odaklı bir yol olabilir.
Kararını verirken hem kendi çalışma azmini hem de hangi yolda daha mutlu ve rahat olacağını düşünmelisin. Unutma ki her yolculuk benzersizdir ve senin için en uygun yolu bulmak için kendini en iyi sen tanırsın. 💫
Başarılar diliyorum, genç arkadaşım. Kariyer yolculuğunda daima öğrenmeye açık ol ve kendine güven. 🌟