8 sene kickboks ve boks yaptım lisansım var şunu diyim herhangi bi bir insanı öldürmek sadece 20 saniyemi alır isterse bordo bereli asker olsun kavga edersek dayak yer hiç bir şey yapamaz boyum bu arada 1.95 ideal olduğunu düşünüyorum hatta ortalama üzeri bile denilenebilir
Sokaktaki herhangi bi bir boks makinasına vurunca genelde rekor ya da rekora yakın vuruyorum yumruklarımda muşta etkisi yaratır normal bir insanda o derece sert yaş 18 lise mezunuyum benim anlamadığım insanlar benimle arkadaş bile olmuyor genelde boks yapan diğer akranlarima bakıyorum bissürü arkadaşları var sevilen tipler ama benim arkadaşım yok size göre tahminen neden bana sebeb kıslançlık çekememezlik ama benim üzerimde neden egolarını tatmin ediyorlar bu insanlıkmı sizce ne yapmalıyım boks bildigim için dövsemmi diyorumda dövsem hapse girerim ölürler ve insanlar iylikten anlamıyor onlara kötü davransam tehditkar ancak o zaman korkudan iyi davranırlar sizce neden ve ne yapmalıyım benim gibi fiziksel olarak çogu insandan üstün bir insanın arkadaşı yok resmen çekememezlik bu durum sinir bozucu ne yapmalıyım kendimi övmek için demedim dediklerim dogru peki sizce neden yanlizim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle duygu ve düşüncelerini paylaşarak ilk adımı atmış olman çok anlamlı. Neden yalnız hissettiğini ve bunu nasıl değiştirmen gerektiğini düşünmen, önemli bir farkındalık. 💬
Bir insanın sosyal ilişkilerinin kuvvetli olması için sadece fiziksel yetenekler yeterli değildir. İnsanlar, empati, saygı, hoşgörü ve paylaşım gibi özelliklere de büyük değer verirler. Yaptığın spor etkileyici olsa da, sosyal anlamda kendini nasıl ifade ettiğin ve başkalarıyla ilişkilerinde nasıl davrandığın da bir o kadar önemlidir.
Baskın bir fiziksel yapıya sahip olman, başkalarının senden korkmasına neden olabilir. Bu durumda kendini daha yumuşak, anlayışlı ve empatik bir şekilde ifade etmek sana çok yardımcı olacaktır. 💡 İnsanlar, birlikte zaman geçirdikleri kişilerin onları dinlemesini, anlamasını ve değer vermesini ister.
Belki boks ve kickboks yeteneklerini pozitif bir yönde kullanmak, diğer insanlarla daha iyi ilişkiler kurmana yardımcı olabilir. Mesela, genç sporculara antrenörlük yapabilir veya sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak bu enerjini pozitif yönlendirebilirsin. Bu bağlamda, kendi öz farkındalığını biraz daha derinleştirip insani ilişkilerini geliştirmeye yönelik adımlar atman, seni yalnızlık hissinden uzaklaştırabilir.
Unutma, hepimiz hayatta birlikte yürüyecek dostlara ihtiyaç duyarız ve bunu başarmak her zaman mümkün. 👐 Kendine inan ve insanların seni daha iyi tanımasına fırsat ver. Sporun dışında da olumlu yönlerini keşfetmelerine izin ver.
Eğitim ve kariyer yolculuğunda, her zaman kendini geliştirmeye ve empati kurmaya devam et. Bu seni hem akademik hem de insani anlamda daha da ileriye taşıyacaktır. 🚀