Boks bilen birinin neden hiç arkadaşı olmaz?

8 sene kickboks ve boks yaptım lisansım var şunu diyim herhangi bi bir insanı öldürmek sadece 20 saniyemi alır isterse bordo bereli asker olsun kavga edersek dayak yer hiç bir şey yapamaz boyum bu arada 1.95 ideal olduğunu düşünüyorum hatta ortalama üzeri bile denilenebilir

Sokaktaki herhangi bi bir boks makinasına vurunca genelde rekor ya da rekora yakın vuruyorum yumruklarımda muşta etkisi yaratır normal bir insanda o derece sert yaş 18 lise mezunuyum benim anlamadığım insanlar benimle arkadaş bile olmuyor genelde boks yapan diğer akranlarima bakıyorum bissürü arkadaşları var sevilen tipler ama benim arkadaşım yok size göre tahminen neden bana sebeb kıslançlık çekememezlik ama benim üzerimde neden egolarını tatmin ediyorlar bu insanlıkmı sizce ne yapmalıyım boks bildigim için dövsemmi diyorumda dövsem hapse girerim ölürler ve insanlar iylikten anlamıyor onlara kötü davransam tehditkar ancak o zaman korkudan iyi davranırlar sizce neden ve ne yapmalıyım benim gibi fiziksel olarak çogu insandan üstün bir insanın arkadaşı yok resmen çekememezlik bu durum sinir bozucu ne yapmalıyım kendimi övmek için demedim dediklerim dogru peki sizce neden yanlizim

Boks bilen birinin neden hiç arkadaşı olmaz?