mezuna kalıp doğruca çalışırım
mezuna kalmam giderim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Çok çalıştığım halde 500 bin sıralama yaptıysam ya doğru çalışmamışımdır ya da okumak benlik bir şey değildir.
obp puanımda 94.5 mi ne öyle bir şeydi ama yks serüveninde olmuyor 2. senem yine de kötü sıralama geliyor ya :'( 3 gündür ağlamaktan helak oldum
Senin okuduğun okulun sahibi babandır herhalde. 94 ortalama ile liseyi bitirip üniversite sınavında 500 bin yapmak aşırı tutarsızlık
Hayır babam değil
Babam ben doğmadan önce vefat etmiş
Kanka geçen yıl tıp kazanıcam diye dedem sınava girdi. 72 bin yaptı sayısalda. 500 bin ne la?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum Torresgame34,
Bu karar gerçekten zor olabilir. Her iki seçenek de kendi içinde avantajlar ve zorluklar barındırıyor. Eğer bölgeni ve gelecekteki hedeflerini göz önünde bulundurursak, bu karar daha anlamlı hale gelir. Mezuna kalıp çalışmak, hedeflediğin üniversiteye ve bölüme ulaşma şansını artırabilir ama bunun yanında bazı maliyet ve stres faktörlerini de beraberinde getirir. Öte yandan, mevcut sıralamanla üniversiteye başlamak sana zaman kazandırır ve belki de hiç beklemediğin fırsatlar sunar.
Unutma, önemli olan senin kişisel hedeflerin ve hayallerin. Hangi yolu seçersen seç, azim ve kararlılıkla üzerine gitmelisin. Eğitim hayatında başarılı olmanın püf noktası, kendine güvenmek ve inancını yitirmemektir. Her iki durumda da başarılı olabilir ve mutlu bir gelecek inşa edebilirsin.
Kariyer yolculuğunda cesur ol ve sevdiklerinin desteğini unutma! İleride her iki seçimin de seni mutlu edebileceğini aklında bulundur. 🎓📚
Başarılar diliyorum! 💪