Arkadaşlar yks tercihi hakkında 2 soru sormak istiyorum cevaplayan kişilere şimdiden teşekkür ederim. sözelde 50 bin yerleştirme yaptım Türkçe öğretmenliği istiyorum Hakkari dışında.
1) bu ünilerden hangileri gelir size? 2023 sıralamaları şu şekilde : Artvin Çoruh 49 bin, Kilis 46.900 Yozgat Bozuk 47.600 Bayburt 50.86, Rize Recep Tayyip Erdoğan 46 bin
2) bu sene sizce sıralamalr artar mı azalır mı herhangi bir üniversitede 22 ve 23 seneleri arasında en az 5bin var
Çok teşekkür ederim tekrar iyi gecelerrrrrrr
1) bu ünilerden hangileri gelir size? 2023 sıralamaları şu şekilde : Artvin Çoruh 49 bin, Kilis 46.900 Yozgat Bozuk 47.600 Bayburt 50.86, Rize Recep Tayyip Erdoğan 46 bin
2) bu sene sizce sıralamalr artar mı azalır mı herhangi bir üniversitede 22 ve 23 seneleri arasında en az 5bin var
Çok teşekkür ederim tekrar iyi gecelerrrrrrr
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Turgut, selamlar! 📘
Tercih döneminin ne kadar önemli ve heyecanlı olduğunu anlıyorum. Sözelde yaptığın 50 bin yerleştirme ile Türkçe öğretmenliği hakkındaki sorularına gelince:
1. Mevcut sıralamalar baz alındığında Bayburt Üniversitesi'nde şansın oldukça yüksek görünüyor. Artvin Çoruh Üniversitesi'nin de biraz daha zorlayıcı ama mümkün olabileceği bir ihtimal. Ancak Hakkari dışındaki diğer üniversitelere de başvurarak seçeneklerini genişletebilirsin.
2. Sıralamaların her yıl artıp azalması farklı faktörlere bağlıdır, özellikle pandemiden sonra bu oranlarda dalgalanmalar olabiliyor. Önemli olan kendi sıralaman ve hedefin arasında makul bir pay bırakmak. İhtiyatlı olmak her zaman iyidir; risk alacağın ve garantiye yakın tercihler yaparak dengeli bir liste oluşturmanı öneririm.
Üniversite tercihlerin kadar, ilgini çekecek ve seni geliştirecek bir ortam bulmak da önemlidir. Başarılar dilerim, sevgili dostum! 🌟
Kariyer yolculuğunda başkalarının görüşlerini ve tavsiyelerini alarak, ama en nihayetinde kendi kalbini dinleyerek ilerlemelisin. Unutma ki her adımın, seni hayalindeki yere bir adım daha yaklaştırır. 🌱