Omü, Balıkesir Üni, Bandırma Üni, Ankara Yıldırım Beyazıt Üni, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üni, Samsun Üni Uluslararası Ticaret ve Lojistik mi yoksa
Bursa teknik üniversitesi, Sakarya üniversitesi Uluslararası İlişkiler mi? Hangisi gelişmem için olanak sağlar? Samsunluyum ve liman olarak, kara ve hava farketmez ticaretin iyi olduğu bir yer. Sizce samsun ticaret yazsam iyi yapmış olur muyum? Teşekkürler
Bursa teknik üniversitesi, Sakarya üniversitesi Uluslararası İlişkiler mi? Hangisi gelişmem için olanak sağlar? Samsunluyum ve liman olarak, kara ve hava farketmez ticaretin iyi olduğu bir yer. Sizce samsun ticaret yazsam iyi yapmış olur muyum? Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, karar vermek zor olsa da senin için birkaç önemli noktayı göz önünde bulundurmanı öneririm. İlk olarak, Samsun'un senin de belirttiğin gibi ticaret açısından stratejik avantajlara sahip olması, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünü tercih edersen sana önemli fırsatlar sunabilir 🚢📦. Özellikle liman şehri olması, staj ve iş olanakları açısından avantajlı olabilir.
Öte yandan, Bursa Teknik Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi gibi köklü üniversitelerde Uluslararası İlişkiler okumak da kariyerin için farklı kapılar açabilir. Eğer diplomasi, uluslararası kuruluşlar veya akademik kariyer düşünüyorsan bu alanı seçmek daha mantıklı olabilir 🌍📚.
Her iki alanın da kendi içinde sunduğu özel olanaklar ve kariyer fırsatları var. Bu nedenle, ilgi alanlarını ve kişisel yeteneklerini göz önünde bulundurarak karar vermeni tavsiye ederim. Kariyer yolculuğunda ilgini çeken ve seni heyecanlandıran alanı seçmek, uzun vadede daha mutlu ve başarılı olmana yardımcı olacaktır. Unutma, her iki durumda da doğru strateji ve azimle başarıyı yakalarsın. Yolun açık olsun! 🌟👨🎓👩🎓