İzmir 9eylul hayalim ama matematik yüzünden bir türlü olmuyor üni gidicem mental sağlığım iyi değil ama içimde kaldı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Değil. Üç sene boyunca deneyip olmadıysa bundan sonra olması çok zor. Her sene bir sürü insan sınava giriyor, sıralamalar ve puanlar yükseliyor. Belki seneye sıralama ve puanın çok düşük olacak o zaman ne yapacaksın? Tekrar mezuna kalayım seneye girerim mi diyeceksin? Affedersin ama 2 defandan fazla mezuna kalmak saçmalıktır. Sıralaman İzmir'e yetmiyorsa yeten başka bir üniversite tercih edeceksin. Kendini sadece bir yer kodlarsan kazanamazsın.
Benim tanıdığım 4 defa mezuna kaldı ve hepsinde farklı bölümleri istediğini söyleyip durdu. Eczacılık, Hukuk ve Veterinerlik istedi, ilk sene puanı yetmedi deyip geçiştirdiler. Ve istediği bölümlerin hiçbirini kazanamadı. Sıralamaları yanından bile geçmedi. En sonunda 2 yıllık Fizyoterapi bölümü okuyup geldi. Bir şey kaybetti mi? Hayır. O yüzden olmuyor diye sürekli mezuna kalmaya gerek yok. İzmir olmuyorsa başka şehir olur. Zaten önemli olan gideceğin üniversite ya da okul değil. Önemli olan gideceğin bölüm.
02 Yorumla- Soran1 ay
300bine girdim geçen sene hiç çalışmadım temelin yoktu 1m girdim bu sene 300bin
- Cevap sahibi1 ay
Sıralaman gayet iyi. Yeten bir yere gidebilirsin. Seneye girdiğinde sıralamanın gerileme ihtimali var. Her sene bir sürü insan giriyor ve puanın yüksek olsa bile sıralamayı geriye atıyor.
En İyi Cevaplar
- 1 ay
2018'de mezun oldum iki kez sınava girdim sonra bıraktım. Yaklaşık 3 senedir çalışıyorum. Bu sene tekrar girdim sınava. Çalışamadığım için çok yüksek alamadım ama pes etmek saçma kaç yaşında olursan ol.
00 Yorumla
- 1 ay
Valla bu insanın kendisini bilmesiyle alakalı bir durum. Senin istediğin yer veya bölüm 20 bin sıralama ile alıyorsa sen ilk sınavdan 200 bin sıralama ikinci sınavdan 180 bin sıralama üçüncü sınavdan 150 bin sıralama yaparsan mantıklı değil, kendini kandırmış olursun. O yüzden gerçekçi ol, kendinin farkına var ve buna göre karar ver.
04 Yorumla- Soran1 ay
Geçen sene ilk mezunda çalışmadım 1m oldum bu sene 300bininci
- 1 ay
hangi bölümü istiyorsun
- Soran1 ay
Psikoloji
- 1 ay
Psikoloji için puanı ne olması lazım ki
Yapay Zeka Cevapladı
1 ay
Genç arkadaşım, öncelikle duygularını anladığımı bilmeni isterim. Hayallerinden vazgeçmek zor olabilir ve bunun seni ne denli etkileyebileceğini tahmin edebiliyorum. İzmir 9 Eylül Üniversitesi gibi bir hedefe ulaşmak elbette çaba gerektirir, ancak bu çabaların karşılığını almak da çok tatmin edici olabilir.
Matematik senin için bir engel gibi görünüyorsa, bu konuda yardım almayı düşünebilirsin. Özel dersler, etüt merkezleri veya online kaynaklar çok faydalı olabilir. Özellikle sınav hazırlık döneminde deneyimli bir öğretmenden destek almak, matematik konularını daha iyi anlamana yardımcı olabilir.
Mental sağlığına dikkat etmen çok önemli. Yoğun çalışma dönemi zaman zaman zorlayıcı olabilir, ancak bu süreçte kendine destek sağlaman da bir o kadar kritik. Sosyal çevrenle, ailenle bu duygu ve düşüncelerini paylaşmak sana iyi gelebilir.
Kariyer yolculuğunda zorluklar karşısında pes etmemek, kararlılıkla hedeflerine odaklanmak büyük önem taşır. Unutma ki her deneme bir öğrenme sürecidir ve seni bir adım daha ileri taşır.
Başarılar dilerim ve hayallerini gerçekleştirme yolunda cesaretle ilerlemeni tavsiye ederim! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
40Cevap
- 1 ay
Hayır bence hiç mantıklı değil boşuna zaman kaybı yaşıyorsunuz bana göre bir sene bile mezuna kalmak kötü bir durum...
00 Yorumla - 1 ay
Günde en az 6 - 7 saat çalışmayı göze alamıyorsan tekrar mezuna kalma bence. Matematiği düzeltmenin tekniği belli. Konuyu Youtube'dan, anlatımını beğendiğin bir hocadan dinle sonra bol bol pratik... Adamakıllı bir net yapmak istiyorsan en az 3 kaynak bitirmen gerekiyor. Tavsiyem 1 orta, 2 zor kaynağı süre tutarak çözmen ve yapamadığın ya da yanlış yaptığın soruların da çözüm videolarını dikkatle izleyerek ilerlemen. Bunu önümüzdeki yıl başarabilirsen şimdikinden çok daha iyi bir sıralama yapabilirsin.
14 Yorumla- Soran1 ay
Matematik için çözmek istediğim bir kitap var sıfırım matematikte sözele kurtardım resmen
- 1 ay
Sıfırsan programına bir de kolay kaynak çözmeyi ekle. Ben ENS'yi öneriyorum. ENS Yayınları'nın soru bankası kolay. İstediğin yer en son 25k ile kapatmış ve sen 300k'lerdesin, işinin çok kolay olmadığını biliyorsun. EA'ta fark attıran şey matematik ve TYT fen oluyor. Herkes aşağı yukarı sözel yapabiliyor zaten.
- Soran1 ay
Ens yayınları kolay mı cidden
- 1 ay
Evet, kolay.
- 1 ay
Ben 3 kez kaldım ve bu sene diğer senelere göre daha iyi hazırlanıp girdim ama buna rağmen sıralamam geçen senekine yakın. Her yıl yığılma çoğalıyor bu yüzden artık istediğimiz mesleklerden ziyade yapabileceğimiz başka mesleklere de yani bölümlere de bakmak zorunda kalıyoruz yoksa bu gidişle okumak mümkün olmayacak.
20 Yorumla Üniversite adını boş ver bölüm ne düşünüyorsun? Yıllar geçiyor bu üç senede orayı bile tutturamadıysan daha fazla zaman harcama bence zamanına yazık pişman olmaman adına bir abla tavsiyesi olarak... Her geçen yıl katılım çoğalıyor. Şansı fazla da zorlamamak lazım.
10 YorumlaBenimde 2. Mezunum du bu sene bir daha kalmam ülkenin hâli ortata tıp diş hekimliği hemşirelik veya Boğaziçi işletme vs. İstemiyorsanız 1 sene için değmez ülke için. Dil okulu okuyun 1 sene yurtdışını hedefleyin bence bende bu sene üniversiteye gideceğim ama amacım büyük şehire gitmek çünkü şu an küçük şehir kaldığım yer ve imkanlar kısıtlı.
10 Yorumla- 1 ay
İlla 9 Eylül olmak zorunda değil hayallimde meslek neyse veee sıralamam hangi unide yetiyorsa yaz bence benim arkadaşlarım yıllardır mezuna kalıyorlar ben lisantan mezun oldum onlar hala sınava hazırlanıyorlar geçen biri dedi ki keşke seni dinleyip yazsaydım en azından şimdiye bir amacım olurdu dedi
00 Yorumla Önemli olan üniversite değil bölümdür. İzmir olmuyorsa başka yerde tutuyorsa git. Çünkü üniversitenin hiç önemi yok. Kpss denilen illete gireceksin üniversitenin buna katkısı olmayacak
05 Yorumla- 1 ay
Xper seviyem yetersiz abi nasıl yazıcam sana
- 1 ay
Tamam abi yazıcam
- 1 ay
Bunu duyduğum iyi oldu sağol abi yazdım ınstadan bir çizim hesabından
- 1 ay
Cok zor artık. 3. Kez mezuna kalıyorsan bence bi kendini sorgula. Çalışmıyorsun senelerin gidiyor haberin yok. 9 eylulde okkyunca bisey olmuyor ha cok deniz gormek istiyosan gene İzmir'de oku
00 Yorumla Aman sanki bu devirde üniversite mezunu olan medyan yaş sayısı çok değil ki belli bir miktar yani.
00 Yorumla- 1 ay
Sıralaman kaç istediğin bölüm tutuyorsa sırf üniversite için mezuna kalma
02 Yorumla- Soran1 ay
300bin
- 1 ay
Bence bir sene daha kal mezuna daha sıkı çalış
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Pskolojik ve ruhsal olarak iyi hissetmiyorsan gitmemelisin aslında egitim sistemi bozuk sizinle alakalı degil, bunu düşün ona göre tercih yapmalısın yani seneye tekrar sınava girsen yine kazanamayacaksın çünkü egitim sistemi bozuk
00 Yorumla - 1 ay
İzmir'i boş ver geleni yaz gitsin senin de psikolojini etkiliyor fazla bu ülkede bir an önce okuyup kendini kurtar
00 Yorumla - 1 ay
Kalınır amaa sağlığın bozulacaksa kalma ve hedefin yüksek değilse bence.
021 Yorumla- Soran1 ay
Çok depresifim doğru düzgün ne sevgilim ne arkadaşım var bunu bilmek üzüyor beni herhalde
- Soran1 ay
:) vv
- 1 ay
Hayır sakın kalma o zaman. Benim ilk meezun senem bu. Sıralamamı geriye çektim. 2. Mezun yılımds daha sosyaldim her şey güzeldi daha verimli oldu çalışmam sıralamamı o yıl ileri çektim
- 1 ay
Yine sonlara doğru bunaldım o bunalmak olmasaydı çok daha iyisini yappıcaktım. Bende acaba tekrardan denesem mi 4. kez dedim vazgeçtim isstediiğim bölümü daha düşük üniversite de yazacağım sende öyle yap bence depresif modds isen. Üniversite de geçiş falan yaparsın. Benim düşüncem bu ama yanlış bir şey demeyeyin
- Soran1 ay
Üni gidip boş zamanlarımda mı çalışsam
- Soran1 ay
Sozelim iyi sadece matematik sıkıntı
- 1 ay
İkinci senee obp kırılması kalkıyor çok zor değilse bölümün hazırlanabilirsin bence. Yaşımız küçük. Diyetisyenlik bitirmiş bir abla tanıyorum üniversite sii bitmiş 1 2 sene diyetisyenlik yapmış sonra tekrar girdi tıpa başladı
- 1 ay
İstiyorsan gir ama dediiğin gibii ruh halin kötüyse geriye çekersin bence
- 1 ay
İstiyorsan bu sene gir*
- 1 ay
kırık obp çok sıkıntı çıkarabilir fullerim ya da fulle yakın yaparım diyorsan göze al bence
- Soran1 ay
Bu sene kırık obpyleydi zaten obp yüksek değil zaten aşk
- 1 ay
@slkmısııncemile üni 12. sınıfta obp kırılması kalkıyor
- 1 ay
2. sınıf* senin obp nasıl kırık gizli. 4. mezunum diyorsun. Üniversite ye yerleştin mi ki
- Soran1 ay
Ay hayır geçen sene tercih yaptı ablam benim yerime ama gitmedim bu sene o yüzden kirikti
- 1 ay
Geçmiş olsun
- Soran1 ay
Yok zaten düşüktü
- Soran1 ay
Sanırım gidicem ama belki mentalimi toplarım
- 1 ay
Hayırlısı olsun
- 1 ay
hımm ben daha hiç tercih yapmadın sanmıştım anladım
- 1 ay
bu arada ea mıydı sayısal mı
- 1 ay
mıydın*
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Bende ayni durumdayim ama sanirim kalmayip gidicem çünkü psikolojimde artik kaldirmiyor kalsam da etrafimda akrabalar da çok baski oluşturuyor ztn
03 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Senin ailen ne diyor peki… birde başaramazsan olayi var o stres de biniyor üstüne
- Soran1 ay
Yok ben gidicem mental olarak iyi hissetmiyorum
- Soran1 ay
Sozelim iyi matematik kasıcam bir de Türkçe
- 1 ay
ne kadar çok mezuna kalırsan çevrenin beklentisi o kadar yüksek olur bence bir yıl daha mezuna kalma yine de son karar senin
00 Yorumla - 1 ay
Değil ben 1 kere liseden sonra sınava girdim, 1 yıl daha mezuna kaldım. Kazansam da kazanmasam da artık girmicem uğraşamam
00 Yorumla - 1 ay
Mantıklı değil bence sebeplere göre de değişir ama farklı bir alan denemek senin için daha uygun olabilir
00 Yorumla - 1 ay
Hedefin varsa ve mücadele enerjini içinde hissediyorsan kal ben iki kere mezuna kaldım iyi ki kalmışım dedim 🙂
00 Yorumla - 1 ay
Bu Sefer Yaparım Dersen Mantıklı.
Yapamam Dersen Ne Denk Geliyorsa Onu Oku.
Sınav Her Yıl Zorlaşıyor.00 Yorumla - 1 ay
mantikli bulmuyorum bosa zaman kaybi olmayacagi belli olan seyler icin
01 Yorumla- Soran1 ay
Ney için
- 1 ay
Mantıklı değil kendinizi sartlamayin olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir puaninin yettiği bir yere git
00 Yorumla - 1 ay
Seneye sağlam çalışacağım diyorsan olur ama yok çalışmaz isen ömrümden boşa yersin
04 Yorumla- Soran1 ay
340almışım :/
- 1 ay
O bölüme denk bir yer yaz sağlam derslere çalış ortalama iyi tut yatay geçiş yap
- Soran1 ay
Psikoloji istiyorum ama geçiş falan olmaz
- 1 ay
Olmaz PDR’den maalesef
- 1 ay
Mezuna yı mezura olarak okudum konudan uzağım söyleyeceklerim bu kadar.
10 Yorumla - 1 ay
içinde kalması iyidir ne kadar uzun süre kalırsa o kadar çok zevk alırsın başardığında...
00 Yorumla - 1 ay
Beş kere de kalabilirsin ama işsiz kalacağını düşünüyorsan ömrünü heba etmene gerek yok
00 Yorumla okumanın yaşı yok hayallerini gerçekleştirene kadar vazgeçmemelisin
00 Yorumla- 1 ay
Ponçik Her şeyin bir sınırı var olmuyorsa zorlamanın lüzumu yok 3 fazla bence
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
İlla İzmir’de okumak zorunda değilsin. Ama içinde kalacaksa bu sene başka üniversiteyi yaz. İlk sene ortalamanı yüksek tut, böylece 9 Eylül’e yatay geçiş yaparsın. Bunu yatay geçiş yapmış biri olarak söylüyorum.
00 Yorumla Daha sıkı çalış dershaneye git koç tut yani son çare bu
00 Yorumla- 1 ay
evde kendin mi çalışıyorsun yoksa dersane özel ders falan alıyor musun matematikten?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Kafa yetmiyorsa zorlama. Her kes uni mezunu olmak zorunda degil. Bu ulkenin kuaforlere, garsonlara ve s. lere de ihtiyaci var
020 Yorumla- Soran1 ay
Ahhshdhd
- Soran1 ay
300bine girdim knk
- Cevap sahibi1 ay
2yil kalip 300bine girmek basari mi cidden? Sanki 30bin bsbsbsbsb
- Soran1 ay
Tamam knk sen kaç yaptın
- Soran1 ay
Aq ben hiç okula gitmedim nerdeyse aileseler sorunlardan dolayı ne bekliyorsun ki anlamıyorum
- Soran1 ay
Bu sene aşırı zordu geçen sene doğru düzgün çalışmadım bile ilk kez çalıştım 1m 300bine çekmek kolay mı
- Cevap sahibi1 ay
Turkiyede yasamadigim icin sistem farkli. 700 puandan 562yaptim. Simdi de yuksek lisans yapiyorum.
- Soran1 ay
Çok inandırıcı gelmedi ama neyse
- Soran1 ay
Nerde yaşıyorsun
- Cevap sahibi1 ay
Azerbaycanliyim Azerbaycanda yasiyorum
- Soran1 ay
Sence senin eğitim sisteminle bizim ki aynı mı ahshhd
- Soran1 ay
Komiksin cidden kardeşim
- Cevap sahibi1 ay
Niye? Turkiye egitim konusunda daha iyi mi? Burada universiteye giremeyenler oraya gidiyor. Tabi ki egitim sistemi farkli olacak. Ama basarili olmak her ulkede zor
- 1 ay
😆😆ne yani üni mezunu olanlarin kafasi mi basiyor demek oluyor bu yani puahhaha bi sınavdan kafayi mi belirledin olm söldls
- 1 ay
Gerçekten ezkçe bir yorum herkesin şartlari psikolojisi ailesi ortami ayni değil… bunlari bilmeden hesaplamadan yaşamadan yorum yapman saçmalik
- Soran1 ay
Evet bende bu tür insanları anlamıyorum aşk benim yetenekli olduğum spor dalları var zekayı eğitim sistemine bağlıyor halbuki bu ülkede birinci olup iki kelimeyi bir araya getirmeyen gençler var
- 1 ay
yks zekayı ölçmez bacım matematik yapan zeki yapamayan @pt*l mı yani şu mağaralarınızdan çıkın bir silkelenin
- 1 ay
- Cevap sahibi1 ay
Tum yks de basarisiz olanlar toplandi toplandi
- 1 ay
tamam en başarılı sensin sanki aziz sancar triplere gel dhdkbkdhvbkhdd
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Her sene çalışıp 3 kere mezuna kalıyorsan , bırak artık. Saçmalama. İllaki o okula gitmek zrounda değilsin. Enayi misin
01 Yorumla- Soran1 ay
Of saçma bir çıkarım
Hayatınız boyunca yapacağınız meslek için vazgeçmeyin derim.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Yani mantıklı değil aynı zamanda ailenin gelir durumunu bilmiyorum her mezuna kaldığında para harcamak Bence sana bir koca bulsunlar evlen
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
üç biraz fazla gibi ama. Sonuçta 3 yılı bktan sınavına harcıyorsun. ki üniversite zaten başlı başına ticarethane.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Kalacaksan da açıköğretimden bor bölüme yazıl mutlaka. En azından o aralikta bir bölüm okumuş olursun.
00 Yorumla - 1 ay
psikolojim sağlam ve full odak ders gidebilirim diyorsan bırak yoksa yine aynı şeyler olur mezuna kalacaksan bile şimdiden derse başlamalısın yoksa daha eylül ekimden karalar bağlarsın nereden bildiğimi sorma kdjfkdhvkfg
00 Yorumla - 1 ay
işe yarar bir yere gir oku boşa geçiyor zamanın hee yok okumam diyosanda bir iş bul yapabileceğin ve o işte en iyisi olmak için çabala meslek sahibi olursun hiç olmazsa herkes okucak diye bir şart yok
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Zorlamaya gerek yok. Değişen bir şey olmayacak
00 Yorumla Benim de bu sene 2. mezun senemdi ama daha fazla mezuna kalıcak güç bende yok ama kendine psikolojine güveniyorsan hedefin için kal ama ben çok yıprandım yoruldum kalamam
010 Yorumla- 1 ay
Hangi bölümü düşünüyorsun
- 1 ay
İnşallah istediğin gibi olur
- 1 ay
Hangi üniversiteyi istiyorsun
- 1 ay
Bende okuyorum profildeki yaşım yanlış bu arada 😅
- 1 ay
1. sınıfa geçtim
- 1 ay
Mankene mühendisliği okuyorum Karabük üniversitesinde
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Değil evde pskilojin bozulur. Hangi bölümü istiyordun sen?
00 Yorumla - 1 ay
İzmirliyim. İzmir'den başka yerde yaşamak istemediğim icin baska iller tutmasına rağmen 3. kez sinava girdim ve İzmir kazandim.
018 Yorumla- Soran1 ay
Yaa ama 3mezun başka bir şey
- 1 ay
1 fazlası
- Soran1 ay
3kere mi mezuna kaldın sende yani
- Soran1 ay
Ya da 4
- 1 ay
2 kere. 3. girisimde istedigim oldu
- Soran1 ay
Anladım
- Soran1 ay
Matematik yapabiliyor musun
- Soran1 ay
Taktik veriri misiniz
- 1 ay
En iyi dersim
- Soran1 ay
Taktik?
- 1 ay
Çalışmak. Çok çalışmak. Ekstra bir yeteneğe gerek yok.
- Soran1 ay
Ama olmuyor işte anca 5tane falan
- Soran1 ay
Ezbere mi gidiyorum acaba bir bölüm tercih edip Türkçe ve matematiğe çalışsam olur mu sence
- 1 ay
Ezber yapiyorsan olmaz. Anlaman gerek konulari onyargisiz
- Soran1 ay
Peki bıyıklı matematik önerir misiniz
- Soran1 ay
Kaç yaşında üni girdiniz yani peki
- 1 ay
19 yaşında girdim
- Soran1 ay
Üç kez olması için 20fln olmanız lazım o zaman erken mi yazildiniz okula
Hayatın boyunca yapıcağın bir meslek tabiki de mantıklı
40 Yorumla- 1 ay
Mezuna kalma, saglik acisindan cok kotu olursun, zaten simdiki durumunu tahmin ede biliyorum
07 Yorumla- Soran1 ay
Evet kötüyüm ve çok yanlızım
- 1 ay
Seni o kadar iyi anliyorum ki…2yil mezuna kalmis birisi olarak
- Soran1 ay
Üni gitsem de yanlız kalirim büyük ihtimalle havalı tipler oluyor Instagram falan da kullanmıyorum:/
- 1 ay
Kiz misin?
- Soran1 ay
Evet
- 1 ay
Bende kizim
- Soran1 ay
Olur
- 1 ay
Sen univ okuma, iş hayatına atıl. Emin ol ilerisi için daha sağlıklı olur.
02 Yorumla- Soran1 ay
Yok 300bine girdim bir yerler geliyor ama istediğim gelmiyor
- Yeni 1 ay
Şu yoruma bak ya kız mezuna kalır ama çalışmaz hata yapabilir ama okumak istiyor demek ki şu yorumun tad kaciriciligina bak destek olmuyorsun köstek olma demisler. https://youtu.be/TgiqTksNOG0?si=Lt3MneylywheyyHy bu çocuk 4 kere mezuna kalıp tıp kazanmış. https://youtu.be/yHRK2XxVO5Q?si=jSTU0CQyVpasjRhy bu kız 4 kere mezuna kalıp dış hekimi kazanmış. Mükemmel olsaydık insan olmazdık. Belki en kötü 30 yaşında doktor olur ama hiçbir zaman geç değildir. 50 yaşında 20 yıllik doktor olur. Ama insanlara böyle saçma yorum yapan kişiden hiçbir şey olmaz
300 k demişsin bırakma bence o iş olmaz sözele yönelirsin ya da
02 Yorumla- Soran1 ay
Ne olmaz
- 1 ay
Başka üni de matematik oku bekleme bence mezun olup tecrübe kazanmaya bak
00 Yorumla - 1 ay
Mezuna kalınca diger seneden farkli bisey yapacaksan mantikli
00 Yorumla - 1 ay
Bilemiyorum destek al hem de psikiyatri olarak. Kaç defa int. hardan döndüm. Destek al.
00 Yorumla - 1 ay
Bence burdaki insanların konuşmasına aldanma sanki uzmanlar
10 Yorumla - 1 ay
Hayır ya belki son kez şans verebilirsin kendine olabilir ama son kez olduğunun bilincinde olarak
00 Yorumla - 1 ay
sanmiyorum bence mantiksiz uniye cok anlam yuklemeyin lutfen
Benim bir akrabam 27 yaşında tutturdu 9 Eylülü ve şu an da avukat kendisi imkansız değil 3 kere de kalsan 5 kere de kalsan hedefinden asla şaşma
09 Yorumla- Soran1 ay
Saçma o kadar beklemek diyorlar
- Cevap sahibi1 ay
Sen milleti dinleme sakın emin ol daha iyi olacak bir dahaki sınavın sakın diyim pes etme ben sana nediyorum adam 27 yaşında avukatligi tutturdu
- Soran1 ay
27yaşta büyük bir rakam ama ne zamana kadar çalıştı
- Cevap sahibi1 ay
Bilmiyorum o kadarını uzaktan akrabam benim matematiği bile b0ktandı daha çarpım tablosunu ezbere bilmeyen biriydi adam yılmadı. yasin kaç?
- Cevap sahibi1 ay
Evet
- Cevap sahibi1 ay
Fake instan var mı? Oradan yazayım
Bende 3. Girişimde kazanmiştim
16 Yorumla- Soran1 ay
3mezuna kalisinda mı yoksa 3kere mi girdin sinava
- Soran1 ay
Matematiği nasıl halletin taktik verir misin
- Soran1 ay
Hayır aşk öyle değil bende çalıştım ama olmadı:/
- Gizli Üye(18-24)1 ay
eğer hedefin için calışacaksan, ailen ve çevrendekiler destekleyecekse kesinlikle kalmalisin. okumanin yasi yoktur
00 Yorumla Artık beyin mr çektirme vaktin gelmiş görünüyor
01 Yorumla- SoranYeni 1 ay
Çok zekisin ya maşallah avel seni aile sorunlarım olabilir psikolojik olarak iyi hissetmiyor olabilir senin çektirmen gerek bence
- 1 ay
Olmuyorsa olmuyordur zorlama bence
00 Yorumla - m1 ay
Evet okumak önemli sınırlari zorlayın
00 Yorumla - 1 ay
İlim ogren üniversite sormayacaklar. obir tarafta
Calismayacaksan kalma ben de kalmıştım 3 kere mezuna yine çalışmadım.
00 Yorumla - Devamını Gör (36)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?