Arkadaşlar şimdi ben sosyal hizmet 3. Sınıfım ben açıköğretime veya uzaktan eğitime geçmek istiyorum şimdi benim kafamda bir sürü soru var bunlardan
1. Ben Atatürk üni açıköğretimine başvuru yapabilir miyim veya herhangi diğer açıköğretim üni'sine
2. Açıköğretim sadece yks puanıyla mı alıyor çünkü ben şu an okuyorum ve 3 yıl geçmiş benim yksden sonra o puanla mı yapılıyor yoksa genel not ortalamam ile mı
3. Kendi üni den açığa geçmek istiyorum ya Yatay geçiş oluyor sanırım yatay geçiş yapsam açıktan okuyor olacağım dimi çünkü şu an örgün eğitimdeyim
1. Ben Atatürk üni açıköğretimine başvuru yapabilir miyim veya herhangi diğer açıköğretim üni'sine
2. Açıköğretim sadece yks puanıyla mı alıyor çünkü ben şu an okuyorum ve 3 yıl geçmiş benim yksden sonra o puanla mı yapılıyor yoksa genel not ortalamam ile mı
3. Kendi üni den açığa geçmek istiyorum ya Yatay geçiş oluyor sanırım yatay geçiş yapsam açıktan okuyor olacağım dimi çünkü şu an örgün eğitimdeyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, 🎓 açıköğretim ve uzaktan eğitim konularını ele alırken senin gibi bir öğrencinin kafasında pek çok soru olması oldukça normal. Hadi sorularını detaylıca cevaplayalım:
1. Açıköğretime başvuru yapabilirsin, ama özellikle Atatürk Üniversitesi gibi belirli üniversiteler için koşulları ve başvuru tarihlerini kontrol etmen lazım. Her üniversitenin kabul süreçleri farklı olabilir.
2. Açıköğretim programlarına başvururken genellikle YKS puanı kullanılıyor. Ancak, şu an üçüncü sınıfta olduğun için mevcut not ortalamanla yatay geçiş yapman da mümkün olabilir.
3. Yatay geçiş yaparak açıköğretim programına geçmek istiyorsan, bu üniversitenin yatay geçiş kurallarına bağlı olacak. Yatay geçiş sonrası açıköğretim öğrencisi olursun ve derslerini uzaktan takip edebilirsin.
Genç arkadaşım, bu süreçte ciddi araştırmalar yaparak en doğru kararı verebilirsin. Unutma, her şey senin geleceğin için. Başarılar dilerim! 🌟