Hepsi sıralamamla dalga geçer işte çalışmaktan ders çalışmadım ama bir kez okuma hakkım var gidemezssem çalışmaya devam mecbur tercih yapıcam bende yapmayı biliyorum ama akıl almak istedim net gitmek istiyorum çünkü
Ya mesela ea sıralamam 300.000 yazdım o aralığın üzerind egelmesi düşük olan yerler 30 bin yukarısı mesela. Sonra 300.000 civarının altında yazdım şimdii sözel de tercih yaptım aynı şekilde ama önlisans tyt sıralamam için bura 400.000 atıyorum ben bu tercihlerin arasına mı yazıcam en alta mı yazıcam yani baya kafam yanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu bilen kişilerden veya rehberlik hocalarından tavsiye alsan daha iyi olur. Burada her kafadan ayrı ses çıkar iyice allak bullak olur aklın
Bilen birisi yok çevremde param da yok ücretli alamıyorum
Üniversiteli tanıdığın akraban aile dostun yok mu?
Hepsi sıralamamla dalga geçer işte çalışmaktan ders çalışmadım ama bir kez okuma hakkım var gidemezssem çalışmaya devam mecbur tercih yapıcam bende yapmayı biliyorum ama akıl almak istedim net gitmek istiyorum çünkü
Herşeyin dengelisi makbuldür diyerekten 6/2 yap yani 3 en uygunu bu bence
Nasıl yani
Karışık olabilir
İstediğini yukarı daha çok yaz sıralama dahilinde
Önlisans sıralaması ile lisans sıralamasına ortak mı yapmam lazım
İstediğin neyse sıralama ve puan Uygun olarak yaz diğerleri yukarıda be altta, yukarıda olanlar gelme ihtimali düşük olanlar altlar garanti
Ya mesela ea sıralamam 300.000 yazdım o aralığın üzerind egelmesi düşük olan yerler 30 bin yukarısı mesela. Sonra 300.000 civarının altında yazdım şimdii sözel de tercih yaptım aynı şekilde ama önlisans tyt sıralamam için bura 400.000 atıyorum ben bu tercihlerin arasına mı yazıcam en alta mı yazıcam yani baya kafam yanıyor